Lukijan kynästä: Jälleen uusi polpon hahmomurhaoperaatio

Partisaani julkaisee lukijan kirjoituksen siitä, kuinka Suomen politisoitunut poliisi (polpo) ja valtamedia tekevät keskenään yhteistyötä mustamaalatakseen kansallisradikaaliin toimintaan liitettyjä ihmisiä tekaistuihin rikosepäilyihin liittyvillä valheilla.

Lukijan mielipide

Partisaanin lukija kirjoitti joulukuussa kuinka polpon ja median uutena taktiikkana on leimata kansallismielisiä toimijoita syyllisiksi rikoksiin, joita ei ole koskaan tapahtunut. Tuolloin kyseessä oli ns. ”maisterin tapaus”, jossa poliisi oli fiktiivisen jännityskirjan mainosvideon perusteella käynnistänyt salaisia pakkokeinoja saatanallista ihmisuhrausta verukkeenaan käyttäen. Vaikka asia ei koskaan johtanut edes esitutkinnan aloittamiseen, uutisoi mm. Iltalehden toimittaja Joonas Alalle omalla nimellään ja kasvoillaan vielä tämän vuoden kesällä, että miehen taustalla olisi ”rituaalimurhan valmistelua”.

Saman tapainen informaatio-operaatio paljastui elokuussa ns. Kankaanpään tapaukseen liittyen. Poliisi oli mukamas vahingossa sekoittanut epäillyn ja jonkun täysin muun tietokoneen, ja väittänyt tapauksessa epäiltynä olleen koneelta löytyneen pedofiliaa ja eläimiin sekaantumista sisältävää materiaalia. Kuten ”maisterinkin” tapauksessa, myös tässä poliisi ja media toimivat käsi kädessä: valheellinen epäily tuotiin julkiseksi muuttuneiden asiakirjojen myötä median tietoon, joka sai asiasta näyttävät otsikot. Avainasemassa tässäkin tapauksessa oli vasemmistolaiseen Demokraatti-lehteen asiasta juttua tehnyt tamperelainen roskatoimittaja Petri Jääskeläinen.

Vaikka virheelliset tiedot oikaistiin mediassa, jäivät ne elämään sosiaalisessa mediassa. Useat sometilit väittävätkin edelleen, että ”Kankaanpään uusnatsit” olisivat pedofiileja. Tämä on tietenkin selvä osoitus siitä, kuinka poliisi, media ja somen vasemmistoyleisö pelaavat valheellista peliään kansallismielisiä vastaan. Ilmeisesti järjestelmä ei edes yritä näytellä takaavansa samoja oikeuksia kaikille, vaan eri mieltä maailman menosta olevista on tullut täydellisiä lainsuojattomia. Heitä vastaan levitellään syytöksiä mitä oudoimmista ja iljettävimmistä asioista, jotta aatteen leviäminen yhteiskunnassa saataisiin pysäytettyä. Demonisointi ja dehumanisointi sopivat hyvin ”humanismia” kannattavien työkalupakkiin.

Sanottakoon suoraan, jos joku tulisi kadulla väittämään minua pedofiiliksi, potkisin häneltä epäröimättä hampaat kurkkuun. Mutta koska Partisaanin lukijat eivät alennu vastaavanlaiseen vulgaariuteen, julkaisemme tässä muutaman viestipalvelu X:ssa pedofiiliväitettä levittelevän sometilin tiedot. Näin asianosaiset Kankaanpäältä voivat halutessaan tehdä asiasta rikosilmoituksen ja päästä katsomaan, kuinka nämä tahot istuvat syytettyjen penkillä. Näitä tilejä ovat mm. Dimitri Ollikainen (@161Dimi), Sini Lappalainen (@lottokuponki), Lasse (@Laspaa1) ja Jarmo Huhtanen (@Vegarus). Voinemme panna päämme pantiksi siitä, että poliisi ei oma-aloitteisesti käynnistä tutkintaa törkeästä kunnianloukkauksesta. ”Ei oikeutta maassa saa, ken itse sitä ei vaadi”, sanoi jo Jaakko Ilkka aikoinaan.

Lukijan kynästä ‑palstalla julkaistaan hyvin perusteltuja kansallisradikaalien mielipidekirjoituksia riippumatta siitä, allekirjoittaako Partisaani kaikkien kirjoituksissa mainittujen järjestöjen toimintaperiaatteita.

Aktivismi Arosusi Kotimaa Lukijan mielipide Poliisi Poliisi rikollisena Poliisin korruptio Poliisin pakkokeinot Poliisin rikokset Poliisivaltio Poliittinen poliisi Poliittinen vaino PolPo Rikos Valtamedia

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Ismo Meinander

    Vastaa

    En voi sanoa läheskään kaikkea tässä vaiheessa, mutta olen ollut itse viimeiset kaksi kuukautta psykiatrisella osastolla erilaisten mafioiden toiminnan tuloksena täysin terveenä ja syyttä, ja tismalleen samanlaista hahmomurhaa on yritetty tehdä myös minun kohdallani erilaisten tekijöiden toimesta. Itse kun olen käytännössä lähes kaikkien nykymaailman tahojen vihollinen – kaikkien puolesta kaikkia vastaan! – niin ne ovat liittoutuneet minua vastaan tavalla, jota voisi uskoa ainoastaan fantasianomaiseksi ellei se olisi totisinta totta. 

    Mitä tulee mm. tähän asiaan niin kansallismielisestä liikkeestä tulisi ajaa mustan auringon palvojat, ONAnoijat ja muut vastaavat toimijat äkkiä helvettiin ja tehdä puhdistus koko kentällä, sillä senkaltaiset tahot eivät todellisuudessa välitä kansastamme pätkääkään vaan tekevät tarvittaessa yhteistyötä vaikka rapparien ja juutalaisten kanssa!

    • Suski

      Vastaa

      hmm… mielestäni kansallismielisestä liikkeestä ei tule ajaa ketään kansallismielisenä itseään pitävää. Jokaisella on oma henkinen polkunsa kohti suurempaa viisautta, eikä kukaan ole mikään sanomaan toiselle, että toisen polku on väärä, jokainen seuraa siinä asiassa sydäntään. Hyvä esimerkki on Musta kivi ‑lehti jossa erilaisia suuntauksia ja ajatuksia esitetään sulassa sovussa samoissa kansissa. Kaikenlaisista ”puhdistuksista” puhuminen on vain omiaan luomaan liikkeen sisälle hajaannusta ja eripuraa.

    • Nimetön

      Vastaa

      V2K ja muuta vastaavaa kyseessä?

    • Nimetön

      Vastaa

      Noi O9A on brittien tiedustelupalvelun ja myös ameriikan CIA/FBI hunajapurkki projekti. Ne oli tuon atomwaffen takana. Niiden USAn johtaja jäi kiinni ollessaan valtion kätyri. Ne houkutteli nuoria ja hieman epävakaita, yritti eristää perheistään, huumata, raiskata ja ohjata väkivaltaan, jonka jälkeen itse päätekijät pääsivät kuin koira veräjästä, kun kaikki muut pellästään internetin yli yhteydessä passitettiin vankilaan. 

      Kaikkien pitäisi olla hyvin tietoinen tuommoisesta toiminnasta. Nyt kun USA:lla on sotilaita Suomessa, ja suomalaiset viranomaiset tekee tiivistetysti yhteistyötä, niin näiden kanssa pitää olla tosi vainoharhainen. Suomalaiset on niin naiveja. Kokoajan kansallismielisiä seurataan. Siitä maksetaan Suomessakin palkkaa.

      • nimetön

        Vastaa

        Tässäkin totta vain toinen puoli. Alkuperäisiin o9a-matskuihin ei kuulu mitään tuollaista, jokainen voi lukea ne, löytyy netistä. Totta on, että myöhemmin nuo on valjastettu hohtavien toimesta, mutta kyllä ONA-polku on todellinen vaativine kuntoharjoituksineen ja salaisine tehtävineen jne. Se ei myöskään ole ”satanistinen” sisäisen adeptin asteen eli kolmannen astevihkimyksen jälkeen.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    SUURIMMAT totuudet ovat usein hieman kiusallisia totuuksia.
    Sitähän sanotaan että ilmi tulleet rikokset ovat pelkkä jäävuoren huippu. Se kiusallinen totuus poliisien kannalta on että tämä koskee myös poliisien itsensä tekemiä rikoksia. Millähän ammattiryhmällä on muuten parhaimmat edellytykset ja mahdollisuudet tehdä rikoksia jäämättä kiinni?

    Se ammatti alkaa P‑kirjaimella ja toinen kirjain on o‑kirjain ja minä voin vakuuttaa että se ei ole postinjakaja!

    • Huolestunut kansalainen

      Vastaa

      2021 tuli ilmi Ruotsinpyhtäällä sadistinen eläinsuojelurikos, joka oli naamioitu suojelukoiraharrastukseksi ja tämä tuli vain siksi ilmi, että suljettuun halliin oli asennettu kamera ja kidutus näytettiin koko kansalle valtamedian välityksellä.

      Syyllisyyden puolesta kertoo se, että omistaja purki välittömästi hallin vuokrasopimuksen spl-Kotkan kanssa, joka järjesti näitä järjestäytyneitä koirien rääkkäystapahtumia hallissa. Myös spl-Kotka asetettiin toimintakieltoon.

      Tuhon aikaan merkittävää valtaa käyttivät koulutusohjaajat Anniina Cederlund, joka on poliisi KRP:ssa ja Riikka Bykling jolla taas on kennel yumbones, josta menee virkakoiria mm. poliisille. Myös Cederlundilla oli tuohon aikaan kiinteä ja aktiivinen yhteys kyseiseen kenneliin.

      Kennel yumbones tunnetaan myös siitä, että aikoinaan ensimmäisestä pentueesta lopetettiin kaksi noin kaksivuotiasta koiraa ja virallinen syy oli ”rakenteelliset viat jaloissa”. Kaikki tietää, että rakenteelliset viat tulevat ilmi huomattavasti aikaisemmassa iässä ja tosiasia on myös se, että kahden vuoden tienoilla koiraa aletaan treenaamaan kovemmin. Onko tässä nyt käynyt niin, että koirat on rikottu hakkamalla ja sen jälkeen viety piikille, kun koirat eivät kestäneet ”koulutusta”?

      Kidutusorganisaatiota ryhtyi kyllä tutkimaan itä-uudenmaan poliisi, mutta jostain syystä tapauksesta ei ole kuulunut mitään. Toki kyse voi olla myös siitä, että käräjäoikeudessa on jumalaton jutturuuhka, koska ollut pandemiaa, Ukrainan sotaa, ilmastonmuutosta ja korkojen nousua tai sitten kyseessä on perinteinen viranomaiskorruptio ja tutkinta on haudattu…

      Itä-uudenmaan poliisissa toimii komisariona Freddie Cederlund, joka taas on Anniina Cederlundin puoliso.

      • nimetön

        Vastaa

        Jos KRP:n poliisi on epäiltynä niin varmaa on, että tutkinta ei tule ikinä johtamaan mihinkään vaan haudataan mappiööhön. Eiköhän mainittu poliisi ole ainakin aiemmin toiminut Sanna ”saatanapaniikki” Springaren kanssa näissä mielipidevainotutkinnoissa joissa tavallisia poliiseita ajettu viralta ”rasisteina”…

  • Zaikka

    Vastaa

    Ilmeisesti joku meni polpolla tässä tahrausoperaatiossa pieleen kun joutuivat pyytämään julkisesti anteeksi. Tai sitten kyseessä oli varoitus: ”katsokaa, näin me voidaan halutessamme lavastaa teidät pedareiksi jos teette vastarintaa”.

  • psychobilly

    Vastaa

    Mikähän oli tietokoneen kuulusteluun tuoneen poliisin nimi, tietääkö asianosaisia lähellä olevat kertoa? Jos tämä on meininki niin näistä nimistä aletaan puhua täällä julkisesti, ja mahdollisesti kotiosoitteista myös.

  • Ismo Meinander

    Vastaa

    Tässäpä pienoinen avautuminen tästä asiasta omalta kohdaltani. Perässäni on ollut viime kuukausina lähes kaikki runkkaritahot, joita vastaan olen hyökännyt tehdessäni samalla henkistä työtä kansamme ja kulttuurimme eteen; tietenkin kaikki mustat voimat haluavat tuhota minun kaltaiseni toimijan, joka tekee avoimesti valon työtä tämän maan puolesta.

    Ainakin seuraavat tahot ovat olleet viemässä minua hautaan erilaisin keinoin:

    - rapparit ja kokoomusmafia (usein sama asia)
    – viherkommunistit ja marxistit (aina yhteistyössä kapitalistien kanssa)
    – kotikyläni paikallismafia, joka on juutalaisen maailmanvallan paikallisosasto (liittyy edellämianittuihin paikallispoliitikkojen kautta)
    – moottoripyöräkerhot (leikkivät nationalisteja, vaikka ovat täysiä rikollispaskoja)
    – black metal ‑skenen mustat toimijat (NSBM ‑runkkareita ja paholaisenpalvojia)
    – ONAlaiset ja muut mustat voimat
    – juutalaiset, sionistit ja globalistit (sama asia)
    – virkamies- ja valkotakkimafia (rappareita ja kokkareita)
    – oikeuslaitoksen rapparijuristit ja demlan juristit (saaneet estettyä valituksieni läpimenon yhdessä valkotakkimafian kanssa)
    – lääketehtaat (juutalaisia globalisteja)
    – poliisin ja vartijayritysten soluttautujat (ONA ym. & globalistit yhteistyössä)
    – kirkolliset tahot ja lahkolaiset (Jehovan Todistajat yms.)

    Toisin sanoen perässäni on olleet kaikki mulkvistit ja runkkarit, jotka ovat koittaneet saada minua hengiltä mm. huumeiden yliannostuksilla ja ”lääkkeinä” tarjottuina myrkyillä, joissa on ollut mukana mm. hermomyrkkyä. Olen onneksi sen verran viisas mies, että tiedän nämä asiat kuin omat taskuni – ja myös maaginen työ on auttanut asiaa aika lailla!

    Koko Polpohan johtuu siitä, että poliisivoimiin on soluttautunut tai siellä on johtavissa asemissa kaikkia edellämainittuja runkkareita, jotka ovat saaneet tämän lopunaikojen maailman mustien voimien avulla Suomenkin takataskuunsa väliaikaisesti. Kaikki tämä tulee muuttumaan verraten pian! Peruskytät ovat edelleen hyviä tyyppejä ja joukossa on paljon mm. nationalisteja, mutta eivät he ymmärrä minkälaisten voimien palveluksessa he tällä ajalla ovat; ehkäpä tietoisuuden valoa alkaa asiaan pian tulemaan, kun mm. tämä oma asiani alkaa selvitä.

    Kyllä nationalistien ja Partisaaninkin väen tulisi ymmärtää pysyä paholaisenpalvojien joukoista erossa, koska kaikki mustat voimat tekevät aina yhteistyötä eivätkä välitä paskaakaan mistään hyvistä asioista, vaikka miten koittaisivat muuta väittää ja ajavat mm. kansallismielisiä vain toisiaan vastaan ja saavat kinastelemaan täysin toissijaisista asioista siten, että koko nationalistien väki saataisiin ajettua sivuraiteille ja palvelemaan pimeitä voimia. Lukekaa nyt vaikka ajatuksella se 21 polkua Pimeyden Valtakuntaan; haluatteko tosissaan kuunnella ja seurata sellaisia tekijöitä? Nehän puhuu siellä jostain mustien rapparien loosheista ja muista vastaavista, sekä siitä kuinka kansallissosialismikin on vain käyttöväline ”todelliselle satanismille”, joka edustaa perinteisesti ymmärrettynä vasta-initiaatiota ts. helvetin voimia; ja osatotuuksia on sotkettu täysien valheiden mukaan siten, että saataisiin kaikki vain sekaisin siitä, mitä on todellinen ja valoisa nationalismi. Ei nämä kankaanpään terroristit ja muut mitään aitoja nationalisteja ole – harrastavat kaikkea paskaa ihan samalla tavalla kuin joku Siege ‑väki! Luuletteko esim., että viime vuosisadan hyvät nationalistit katselisivat tämänkin paikan jotain roskajoukon ylistystä hetkeäkään?! Rotia siihen hommaan perkele!

    Nyt ne NSBM:t ja mustat auringot vittuun tai olette vain paskiaisten palveluksessa, vaikka miten koittaisitte muuta väittää!

    • Axl

      Vastaa

      Musta Aurinko – ornamentti oli Wewelburgin linnassakin. NSDAP:n kontekstissa se oli vain yksi variaatio hakarististä. Muuten olet oikeassa; jos joku väittää että kansallissosialismi on vain ”työkalu” jollekin okkultismilarppaukselle, niin ei tällaisia hajoittajia liikkeessä tarvita.

      • nimetön

        Vastaa

        Tässäkin puolensa ja puolensa. Jos joku on vaikka 15 v. löytänyt kansallissosialismin jonkun tällaisen ”roolileikin” kautta ja sen jälkeen tullut vakaumukselliseksi, niin meetkö sanoon, että ”löysit aatteen väärällä tavalla”? Ajatuksen virtaa, mutta mahdollista on, että tuollaiset ”työkalu” jutut on suunniteltu juuri tavoiksi johtaa ihmisiä aatteen pariin ilman että he tajuavat sitä itsekään. Eli ei kannata hätiköidysti tuomita näitäkään.

  • Anna-Maja Henriksson Nürenbergin hirteen

    Vastaa

    Hanna Huumosen ”EU-unelmatyöpaikka” Jaakonsaaren apulaisena; Kotro on tiettävästi Jaakonsaaren sukulainen, samassa suvussa väitetysti jääviyskytkyjä/nimiä mm. Rothschild, Oppenheimer, Levi/Marx, Goldschmidt, Lehmann, Jaakonsaari/Kotro, .… Nepotismia? Jääviyksiä?
    https://www.youtube.com/live/w6LdPdZWw1g

  • zaikka

    Vastaa

    Ismon kannattaa nyt rauhottua 😀

    • Fatwantarkistaja

      Vastaa

      Ainakaan hän ei väitä olevansa nationalisti. Huumeiden yliannostusta ihmettelen, lie talonmies ohikulkiessaan piikittänyt, muuten ei oikein selity.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Naururyppyä tuli kun laittoi hakuun https://www.petrijaaskelainen.fi/

    01/2020 – 05/2020

    08/2020 – 12/2020

    04/2021 – 05/2021

    TUTKIMUSAVUSTAJA
    Helsingin ja Tampereen yliopisto
    Pro Gradu tehty osana Salaliittoteorioiden politiikka ‑tutkimushanketta, joka sai rahoituksen Helsingin Sanomain säätiöltä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi