Suomalaistaustainen IT-vaikuttaja Kim Dotcom haastaa juutalaisvallan entistä avoimemmin

"Dotcom kirjoittaa viesteissään, kuinka rikkaat juutalaiset pankkiirit rahoittivat juutalaisten johtamia kommunistisia vallankaappaajia murtaakseen Euroopan perinteiset valtahierarkiat."

Sionismi

Suomalaistaustainen teknologia-alan rocktähti Kim Dotcom haastaa juutalaisen lobbyn poliittisen vallan entistä avoimemmin tuoreissa kirjoituksissaan. Dotcom on jo vuosien ajan kritisoinut juutalaista ylivaltaa verhotuin ja varovaisin sanankääntein, mutta viime aikoina hän vaikuttaa radikalisoituneen.

Dotcom tunnetaan erityisesti Megaupload- ja Mega-palveluista, jotka ovat olleet amerikkalaisen suurpääoman ja tiedustelupalveluiden vihan kohteina niiden vaaliman sananvapauden ja tietoturvan vuoksi. Yhdysvallat onkin jo pitkään vaatinut Dotcomin kotimaata Uutta-Seelantia luovuttamaan hänet Amerikkaan tuomiolle tiedostonjakosivujen ylläpidon vuoksi.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Yhdysvallat tulee saamaan tahtonsa läpi. Uuden-Seelannin oikeusministerin Paul Goldsmithin tiedottaja kertoi tänä syksynä, että ministeri on allekirjoittanut Dotcomin luovutuspäätöksen.

Yhdysvaltain viranomaiset ovat syyttäneet Dotcomia omaisuutensa hankkimisesta digitaalisen piratismin avulla Megaupload-tiedostonjakosivustolla, jonka hän perusti vuonna 2005 ja joka on sittemmin lakkautettu. Dotcom on todennut, ettei hänellä ollut sananvaltaa siihen, mitä käyttäjät sivustolle latasivat.

Sananvapauden puolustaja

Saksassa syntynyt ja Uudessa-Seelannissa asuva suomalaistaustainen Dotcom on kuvaillut itseään ”internetin vapaustaistelijaksi”. Hän on toiminut jo vuosikymmenten ajan aktiivisesti Internetin käyttäjien yksityisyydensuojan puolesta ja vastustanut äänekkäästi sionistien ajamia ”tiedustelulakeja”, joiden tavoite on lakkauttaa Internet-käyttäjien anonymiteetti ja samalla poliittisten toisinajattelijoiden sananvapaus verkossa.

Hänen oikeustaistelunsa luovutusta vastaan alkoi sen jälkeen, kun hänet pidätettiin FBI:n näyttävässä ratsiaiskussa hänen Aucklandissa sijaitsevaan kartanoonsa vuonna 2012. Dotcom on sittemmin tehnyt useita tuloksettomia valituksia luovutuksen estämiseksi Uuden-Seelannin oikeusistuimissa.

Dotcom kommentoi Uuden-Seelannin korruptoituneen hallituksen tuoretta luovutuspäätöstä sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan viestissä seuraavin sanoin: ”Kuuliainen Yhdysvaltojen siirtomaa Tyynenmeren eteläosassa päätti juuri luovuttaa minut sen takia, mitä käyttäjät latasivat Megauploadiin.”

Juutalaiset ärsyyntyivät Hollywood-kommentista

Useat juutalaiset ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä Uuden-Seelannin päätöstä kohtaan, sillä he pitävät Dotcomin sananvapausaktivismia uhkana omalle poliittiselle asemalleen.

Dotcom on jo takavuosina kuohuttanut muun muassa twiitillään, jossa hän totesi, että Hollywoodia ”johtavat enimmäkseen juutalaiset”. Dotcomin mukaan Hollywoodin juutalaiset miljardöörit ovat olleet avainasemassa Megaupload-vastaisessa poliittisessa lobbyssa.

Uuden-Seelannin juutalaisneuvoston puheenjohtaja Stephen Goodman syytti Dotcomia tuolloin siitä, että tämä valtavirtaistaa ajatusta siitä, että vaikutusvaltaisilla juutalaisilla on suhteettoman suurta taloudellista ja maailmanpoliittista valtaa. Dotcomin tiedetään omistavan Mein Kampfin alkuperäiskopion Adolf Hitlerin nimikirjoituksella.

Tänä syksynä Dotcom on lisännyt kierroksia Elon Muskin viestipalvelu X:ssä julkaisemalla useita pitkiä tekstejä juutalaisten roolista Neuvostoliiton punaisen terrorin pääarkkitehteinä. Dotcom on kirjoittanut ”kristittyjen murhista juutalaisten ylläpitämillä gulageilla” ja siitä, kuinka historiaa on hänen mukaansa vääristelty juutalaisten eduksi. Dotcom siteeraa myös Neuvostoliiton salaisen poliisin juutalaista johtajaa Genrikh Yagodaa, joka on todennut: ”Jotkut kutsuvat sitä marxismiksi, minä kutsun sitä juutalaisuudeksi.”

Siteeraa Siionin viisaiden pöytäkirjoja

Dotcom kirjoittaa viesteissään, kuinka rikkaat juutalaiset pankkiirit rahoittivat juutalaisten johtamia kommunistisia vallankaappaajia murtaakseen Euroopan perinteiset valtahierarkiat. Dotcomin mukaan Siionin viisaiden pöytäkirjat on lähihistoriamme ja poliittisen vallankäytön ymmärtämisen kannalta äärettömän tärkeä teksti riippumatta siitä, mikä sen alkuperä oli.

Dotcom kirjoittaa X:ssä myös Israel-lobbyn ylivallasta Yhdysvaltojen kongressissa ja siitä, kuinka kukaan ei uskalla puuttua juutalaisten sotarikoksiin, vaikka ne muuttuvat päivä päivältä hirveämmiksi kivikaudelle pommitetussa Gazassa.

Eräässä viestissään Dotcom julkaisi äänestyksen siitä, ”onko totuuden kertominen jo itsessään antisemitismiä”. Mikäli länsimaiden lainsäätäjiltä ja poliiseilta kysytään, vaikuttaa vastaus viime vuosien oikeustapausten valossa olevan jyrkkä ”Kyllä”.

Dotcomin elokuussa siteeraama kappale Siionin viisaiden pöytäkirjoista tiivistää hänen näkemyksensä länsimaita vaivaavasta taudista erinomaisesti: 

”Valtiomme johdossa tulemme olemaan me ja muutamat meille täydellisen uskolliset miljardöörit. Lisäksemme valtiossa tulee olla vain orjia, poliiseja ja sotilaita. Jotta voimme saavuttaa tämän tilan, meidän on luotava kaaosta ja vihaa huijaamalla, pettämällä ja valehtelemalla kansalle. Media on tärkein aseemme.”

Lähteet: Kim Dotcom (1, 2, 3, 4), BBC, Haaretz, Yle

Hollywood Internet Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Juutalaisomisteiset pankit Kim Dotcom Marxismi Mega Megaupload Neuvostoliiton sotarikokset Neuvostoliitto Pankkiirit Poliittinen vaino Signaalitiedustelu Sionismi Talous Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Vakoilu Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kari k

    Vastaa

    käsittääkseni dotcom ei puhu suomea .
    Markku Juutiselta löytyy lisää tarkennusta juutalaisten valikoidusta vallankäytöstä sekä kasaari Siionista ihmisyydestä

  • general

    Vastaa

    Kim Dotcom on todella sananvapauden puolustajana joutunut juutalaismafian vainon kohteeksi ja häntä voi odottaa samankaltainen kohtelu kuin Julian Assagnea. Hollywood on täydellisesti Mc Mafian käsissä ja kaikki elokuvat palvelevat heidän vallanhaluaan.

    Venäjä ja Iran voisivat olla niitä maita missä Dotcom voisi elää ilman pelkoa joutua USA:n pakkotoimien kohteeksi. On vain ihmeteltävä sitä miksi Suomen nuoriso vielä ihailee USA:ta. On aika puhdistaa ympäröivä maailma siitä eliitistä jonka tavoitteena on oman kansansa kuolema!

  • Teroristi

    Vastaa

    Juutalaisten keskimäärin aivostollinen algoritmi on niin pinttynyt joko/tai-maisuuteen kuin seemiläisillä arabiserkuillaan, että johtavat juutalaistahot aina pakonomaisesti vyöryvät kohti jotain typerän ”suurta”, ”hallintaa” tai muuta skeidaa. Tämä on kliinisesti todennettu. Juutalaisten mediavaikuttamisen avaaminen ”taviksille” syö pohjaa siionin gränd pläniltä, jolloin turhat ristiriidat raukenevat ennen uutta yhteistä kärsimyssaagaa. Toinen on kansallisiin lainsäädäntöihin lobbaaminen holokaustipykälillä, joilla sitten kiristettäisiin sensuuria tavisten ”tyhmentämiseksi”. Einsteinkin suuresta viisaudestaan huolimatta sortui lopulta juutalaismoodiin ”jumala ei heitä noppaa” eli mentiin perimän sanelun mukaan vasten tiedettä. Aikansa kutakin, siionin lapset antakaa jo olla, meillä on omat juttumme

  • TT

    Vastaa

    Juutalaisia tai ei, banksterit ovat velkarahakoneillaan vedättäneet omaisuuserien nimelliset arvot ja näistä usein saatavat vuokratuotot huippuunsa. Nykyään ihmisillä ei ole varaa edes haudattaa itseään kahden neliömetrin maatilkkuun, vaan vainajat pitää polttaa tuhkaksi, mikä muuten on pakanallinen (hindulainen) tapa. Yrittäkääpä saada juutalaista suostumaan tuhkattavaksi.

  • Salomon

    Vastaa

    ”Jotkut kutsuvat heitä juutalaisiksi, minä kutsun heitä torakoiksi”

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi