Juutalaiset käärmeissään maahanmuuttokriitikoiden vaalivoitosta Saksassa: ”Kuin nyrkin isku!”

Juutalaisjohtajan mukaan on hyvin mahdollista, että "äärioikeiston" kannatus jatkaa vain nousuaan.

Sionismi

Pinchas Goldschmidt ei ollut tyytyväinen saksalaisten äänestäjien toimintaan.

Saksan Thüringenin osavaltiossa maahanmuuttokriittinen – vaikkakin linjauksissaan hyvin maltillinen – puolue Vaihtoehto Saksalle (AfD) saavutti historiallisesti merkittävän voiton osavaltiovaaleissa, mikä on herättänyt myrkyllistä vihaa juutalaisessa yhteisössä. Tämä on ensimmäinen kerta toisen maailmansodan jälkeen, kun maahanmuuttokriitikot voittavat vaalit Saksassa. Juutalaiset ovat lobanneet aggressiivisesti avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa Saksaan jo kymmenien vuosien ajan ja he pitävät väestönvaihdonvastaisia poliittisia liikkeitä verivihollisinaan.

AfD voitti 33 prosenttia äänistä Thüringenissä ja saavutti 32 prosenttia naapuriosavaltiossa Saksissa, tullen siellä toiseksi. Puolueen saama kannatus perustuu puhtaasti sen maahanmuuttovastaiseen sanomaan.

Moskovan entinen ylirabbi ja nykyisin Münchenissä toimiva juutalaisjohtaja Pinchas Goldschmidt piti vaalitulosta henkisenä ”nyrkiniskuna” ja varoituksena Saksan keskustaoikeiston puolueille. Juutalaisjohtajan mukaan on hyvin mahdollista, että ”äärioikeiston” kannatus jatkaa vain nousuaan.

”Uusnatsiyhteyksiä”

AfD:n Thüringenin osavaltiojohtaja Björn Höcke on ollut useasti juutalaisten kritiikin kohteena lausunnoistaan ja väitetyistä yhteyksistä ”uusnatseihin”. Höcke on saanut tuomion kahdesti kansallissosialistien kehittämän iskulauseen ”Kaikki Saksan puolesta” käytöstä, mikä on Saksassa lain vastaista. Hän on myös kutsunut Berliinin holokaustivalheen kunniaksi pystytettyä muistomerkkiä ”häpeän muistomerkiksi” ja vaatinut ”täyskäännöstä” Saksan historiankäsittelyssä.

Saksan juutalaisten keskusneuvoston entinen puheenjohtaja Charlotte Knobloch ilmaisi voimakasta inhoa vaalituloksesta ja sen ajankohdasta. Hän totesi, että tulos ”tekee Saksasta epävakaamman, kylmemmän, köyhemmän, turvattomamman ja vähemmän elinkelpoisen”. Juutalaisjohtaja korosti myös, että vaalitulos osui samaan päivään, jolloin tuli kuluneeksi 85 vuotta toisen maailmansodan alkamisesta.

Josef Schuster, Saksan juutalaisten keskusneuvoston nykyinen puheenjohtaja, ilmaisi huolensa siitä, mihin suuntaan Saksan yhteiskunta on menossa. ”Voimmeko toipua tästä iskusta?” Schuster kirjoitti kolumnissaan Bild-lehdessä. Hän varoitti, että Saksan kulttuurimarxistinen ja ääriliberaali yhteiskunta ei saa tyytyä ”ääriliikkeiden” ja ”populististen” puolueiden vastauksiin. Schuster kannattaa Israelin terrorismia palestiinalaisia vastaan Lähi-idässä, mutta tuoreessa tekstissään hän linjasi, että eurooppalaisilla ei ole oikeutta vastata arabiterrorismiin maahanmuuttolakeja tiukentamalla.

”Erittäin masentavaa juutalaisille”

Myös kansainvälisen Auschwitz-komitean edustaja Christoph Heubner piti vaalitulosta erityisen huolestuttavana. ”He ajattelivat, että Saksa, holokaustin ja natsi-Saksan kokemusten jälkeen, olisi erityisen tietoinen tämän ideologian vaaroista,” Heubner sanoi. Hänen mukaansa tulos oli monille juutalaisille ”erittäin masentava” ja muistutti heitä siitä, kuinka vaarallinen valkoisen nationalismin ideologia on. Saksalainen juutalainen toimittaja Samira Lazarovic totesi Facebookissa, että vaalipäivä oli ”uskomattoman surullinen” ja vertasi tulosta toisen maailmansodan alun ensiaskeliin, juuri 85 vuotta aiemmin.

AfD:n nousu tapahtui vain viikko sen jälkeen, kun syyrialainen pakolainen pidätettiin tappavan puukotusiskun jälkeen Solingenin kaupungissa, missä kolme ihmistä menetti henkensä. Tapaus herätti laajaa huolta yhteiskunnallisesta levottomuudesta, joka on liitetty tiiviisti yli miljoonaan maahantunkeutujaan, jotka Saksa on ottanut vastaan vuodesta 2015 lähtien.

Vaalien seurauksena CDU (Kristillisdemokraattinen unioni) joutuu miettimään hallitusyhteistyötä, mutta AfD:tä ei oteta hallitukseen mukaan, koska muut puolueet ovat sitoutuneet välttelemään yhteistyötä sen kanssa. CDU:lla on kuitenkin edessään vaikeita neuvotteluja mahdollisista koalitioista, ja Thüringenissä se tarvitsee mahdollisesti vasemmistopuolueen BSW:n (Sahra Wagenknechtin liitto) tukea hallituskumppaniksi. BSW on CDU:lle hankala yhteistyökumppani, koska se vastustaa ankarasti Yhdysvaltojen sotakoneiston tukemista.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Financial Times, The Guardian, The Jewish Chronicle

Holokausti Holokaustihuijaus Israel Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Politiikka Rotu Saksa Saksalaiset Saksan juutalaisyhteisö Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Vaihtoehto Saksalle Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Niin kauan kuin sinimustissa esiintyy holokaustin kieltämistä, sillä ei ole mitään mahdollisuutta saavuttaa Suomen vaaleissa juuri mitään. Edelleen, merkillistä että palestiinalaisista tykätään niin paljon että Israelia syytetään terrorismista. Ehkä tässä on takana ajattelua että vihollisen vihollinen on ystävä.

    Venäjällä Stalinin vainojen uhreja pidetään kai nykyään rikollisina, ja enpä ihmettelisi vaikka Katynin tapahtumat ja Mainilan laukaukset on taas vaihteeksi kielletty.

    Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Puolassakin on alettu näyttää museoissa dokumentteja kuinka Saksan ja NL:n joukot kohtasivat aluksi ystävinä.

    Jos joku ensimmäisistä Hitlerin salamurhista olisi onnistunut, tilalle olisi ehkä tullut joku joka ei olisi niin sotkeutunut sodankäyntiin vaan antanut ammattilaisten hoitaa sen, ja Euroopan historia olisi aivan toinen.

    • Plääh

      Vastaa

      Miksi ihmeessä holokaustivalehteluun pitäisi ryhtyä? Ai että kannatusta tulisi ja ei kiellettäisi puoluetta? Mutta silloinhan se tukisi tuhoisia vallanpitäjiä, jotka ovat vihollisen leivissä.

      Hitlerin olisi pitänyt potkia kenraalinsa ja marsalkkansa pois ja vaihtaa tilalle luotettavammat. Toinen vaihtoehto on, että olisi nimenomaan johtanut itse sotaa eikä olisi kuunnellut htään tai ainakaan taipunut marsalkkojen vaatimuksiin. Tunnetusti Wehrmacht oli maanpetturien armeija etenkin johdoltaan.

      Palestiinalaisten asia on eidän. Kohta kaikki olemme palestiinalaisia eli olemme seuraavana vuorossa. Miksi ei tulisi piitata muutenkaan kansanmurhasta? Jo on aikoihin eletty

  • Nimetön

    Vastaa

    Sieg

  • Neppariin ja kunnolla

    Vastaa

    Työkaveri muutti 5 v sitten reinbekkiin.viimeisen 3 vuoden aikana ovat mielipiteet työperäisestä maahanmuutosta muuttuneet todella negatiivisiksi.tammikuun baarikierroksella 2 hänen työkaveria (kosovolaisia)hakattiin mutta syntyperäinen suomalainen kaverini jätettiin rauhaan kansalaisuus tiedustelun jälkeen.5 paikallista miestä saivat lievät tuomiot.heinäkuussa hänen marokkolainen työkaveri hakattiin hampurissa,uhri ei ole varma 2 tekijän kansaisuudesta.

  • Valehteleva kansa

    Vastaa

    Ei tämä vielä ole nyrkinisku, mutta se tulee vielä.

    Toisaalta… Kun miettii miksi tavalliset kansalaiset vihaavat juutalaisia niin ehkä niiden tulisi katsoa peiliin sen sijaan että syyttelevät muita. Ei ole olemassa syytöntä uhria. Eihän esim. aasialaisiakaan täälä vihata.

    • A-K

      Vastaa

      Itä-aasialaiset ovat menestyksekästä kansaa, asuivat he millä mantereella tahansa. Jopa valkoisia paremmin menestyvät asuessaan valkoisessa maassa, eikä kukaan heistä hirveämmin puhu negatiiviseen sävyyn. Edes mustiakaan ei vihata niin paljon kuin juutalaisia, vaikka eivät nauti kansan suosiota. Kuitenkin juutalaisista puhuminen osuu jo arkaan paikkaan, ja jotkut julkisuuden henkilötkin ovat olleet vaarallisilla vesillä kritisoidessaan juutalaisia.

  • Teroristi

    Vastaa

    Ensinnäkin, onko Saksasta tullut juutalaisvaltio? Israelin politiikkaa EI saisi arvostella mutta joku kumma oman (finanssi)käden oikeutus siionisteilla on tunkeutua muun maailman asioihin. Historiasta tiedämme Weimarin tasavallan, kun juutalaiseliitin ahneus vei järjen, sitten saksalaisen kansan kuppi meni nurin. Toivottavasti rabbit ja imaamit ottavat tällä kertaa lusikan kauniiseen käteen ja siivoavat oman pesän edes ihmisyyden oloiseksi

  • general

    Vastaa

    Juutalaisten asema on erittäin hyvä Saksassa ja sen vuoksi Afd:n on todella taisteltava saadakseen myös muissa osavaltioissa vähintään 20–30 % kannatuksen, silloin vasta voi tilanne muuttua. 

    USA.n tukikohdat on saatava pois Saksan maaperältä ja Saksassa on suoritettava täydellinen puhdistus. Tarkoitus on poistaa yhteiskunnasta kaikki saasta minkä juutlaiset ovat sinne pystyneet istuttamaan USA:n miehityksen jälkeen!

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Juutalaisilla on oma maansa, päsmäröikööt siellä. Kannatan muuten rajoittamatonta maastamuuttoa, tehdään Israelille palvelus ja karkotetaan kaikki ählämit sinne juutalaisten iloksi ja onneksi. Palestiinalais-Gretan tavoin kiljun ”from the river to the sea”. Pitää hommata älytön määrä moottorivarjoliitimiä, että muuttoliike pääsee hyvin käyntiin.

  • Ismo Meinander

    Vastaa

    Eihän se kumma ole, että ovat ”käärmeissään”, kun kuuluvat saatanan synagogaan.

    ”Senkin kyykäärmeen lapset!” – Jeesus Kristus

    On nämä saatanan kultasepät ja muut runkkarit sellaisia, että voitelevat varmaan leivänkin kultaharkoilla ja paskantavat roskaruokaa muiden syötäväksi.

  • Salomon

    Vastaa

    en koskaan lakkaa hämmästymästä, miten tuon paskarodun edustajan tunnistaa välityömästi piirteistään. jos ei muuten niin alan maistaa verta, vaikka juutalainen olisi piilossa jossain lähellä

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi