Suomennos Alfred Rosenbergin teoksesta Talmudin ruokottomuus ilmestyi!

Teoksessaan Talmudin ruokottomuus Rosenberg esittelee sitaatein juutalaisten ”pyhien kirjoitusten” uskomattomat moraalittomuudet.

Sionismi

Suomen kansallisradikaaleille tarjotaan harvinaista herkkua, kun Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen pääideologeihin lukeutuneen Alfred Rosenbergin juutalaiskysymystä käsittelevä klassikkoteos ilmestyy viimein käännöksenä. Unmoral im Talmud ‑teoksen suomennos kantaa nimeä Talmudin ruokottomuus.

Kuten muistamme, Henry Fordin kirjan Kansainvälinen juutalainen alaotsikkona oli ”Maailman tärkein kysymys”. Kesän kynnyksellä suomalaiselle yleisölle ilmestyi teos, jota voi pitää tämän maailman tärkeimmän kysymyksen, nimittäin juutalaiskysymyksen, ymmärtämisen kannalta erittäin tärkeänä.

Teoksessaan Talmudin ruokottomuus Rosenberg esittelee sitaatein juutalaisten ”pyhien kirjoitusten” uskomattomat moraalittomuudet ja paljastaa sen sokean vihan, rajattoman kostonhimon ja pohjattoman halveksunnan, jolla juutalaisia opetetaan meihin ei-juutalaisiin suhtautumaan. 

Maailmanpolitiikasta voi päivittäin todeta, että oppi on mennyt hyvin perille. Israelin entinen pääministeri Benjamin Netanjahu on vaatinut, että Talmudista tehdään juutalaisvaltion perustuslaki, ja gazalaiset kykenevät todistamaan, että käytännössä tämä on jo toteutunut.

Alfred Rosenberg: Talmudin ruokottomuus. Kääntänyt Risto Teinonen. Julkaisija NSDAP/AO ESTLAND. 

Hanki teos Kielletyt kirjat ‑kaupasta (TÄÄLTÄ), jonka valikoimiin kuuluu aihetta sivuten myös toisen NSDAP-johtajan, Heinrich Himmlerin, suomennettu teos homoseksualismin ongelmista (TÄÄLTÄ).

Kirjasta on ilmestynyt esittely myös Magneettimediassa.

Partisaani on hiljattain haastatellut Kiellettyjen kirjojen kauppiasta ja julkaisee haastattelun lähiaikoina!

Alfred Rosenberg Gaza Henrich Himmler Israel Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalainen ylivalta Juutalaiskysymys Kansallissosialismi Kielletyt kirjat Politiikka Risto Teinonen Rotu Sionismi Talmud Talmudismi

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    Sivistävien kirjojen lukeminen kannattaa aina!

  • Ismo Meinander

    Vastaa

    ”Benjamin Netanjahu on vaatinut, että Talmudista tehdään juutalaisvaltion perustuslaki…”

    Voi Jeesus, Hitler ja Saatana mikä psykopaatti!

  • Vittu mitä paskaa kaikki on

    Vastaa

    Kyllä se Hamasin ajama islamisaatio on ihan yhtä paha asia kuin juutalaisten ruokottomuus. Ei kiitos kumpaakaan länteen. Pysykööt siellä lähi-Mädässä, ja tappakoot toisensa. Allah ja Jahve kuolemantuomiolle!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi