Juutalainen raha Yhdysvaltojen presidenttipelin ytimessä… jälleen

Wall Streetin juutalainen ruhtinas viesti poikkeuksellisen avoimesti medialle pyrkivänsä alistamaan Trumpin rahoituksensa orjaksi edistääkseen juutalaisten etua Amerikassa.

Sionismi

Donald Trump ja juutalainen Stephen Schwarzman. Kuvamuokkaus.

Joe Bidenin nöyryyttävän luovutuksen jälkeen Yhdysvaltojen dramaattinen presidenttipeli on saanut entistä kovempia kierroksia. Jo nyt on selvää, että kansainvälistä politiikkaa sionistisin ottein johtavan maailmanpoliisivaltion seuraavakin johtaja tulee olemaan vaalirahoittajien eli Yhdysvaltojen finanssieliitin sätkynukke. Amerikkalaista poliittista ja taloudellista lehdistöä tutkimalla on helppo havaita, että merkittävimpiä rahoittajia yhdistävät sakeat verisiteet.

Bidenin tilalle noussut demokraattien rotumuukalaiskaartia edustava presidenttiehdokas Kamala Harris on saanut taakseen merkittäviä vaalirahan lahjoittajia, mikä vahvistaa hänen poliittista asemaansa. Financial Times uutisoi tänään, että Harris on saanut puolelleen ”johtavat demokraattipuolueen rahoittajat”, joista nimeltä lehti mainitsee pedofiili Jeffrey Epsteinin ystävän ja Worldcoin-vakoiluvaluutasta tunnetun Reid Hoffmanin, finanssiterroristit George ja Alex Sorosin sekä Wall Street ‑lakimies Brad Karpin. Harrisin varapresidenttiehdokkaaksi puolestaan povataan Josh Shapiroa. Mielenkiintoista kyllä, Hoffman, Sorosit, Karp ja Shapiro ovat kaikki juutalaisia.

Juutalaisten rahoittajien tuki oli huojentava tieto demokraateille. Ennen Bidenin luovutusta muun muassa The Guardian kirjoitti ”vaalirahoittajakapinasta”, joka uhkasi puolueen kampanjan onnistumista. Bidenin seniiliin esiintymiseen tuskastuneet finanssielitistit olivat käytännössä ilmoittaneet demokraattien johdolle sulkevansa kukkaronsa, mikäli presidenttiehdokasta ei korvattaisi. Puolue toimi rahoittajien käskyjen mukaisesti ja nosti tilalle väestönvaihtopolitiikkaa mahdollisimman konkreettisella tavalla symboloivan Harrisin.

Ennen putoamistaan Biden ehti kerätä huomattavat vaalirahatpotit juutalaiselta kiinteistökeinottelija Herbert Simonilta, juutalaiselta elokuvamoguli JJ Abramsilta ja äärijuutalaisen rasistijärjestö Anti-Defamation Leaguen palkitsemalta Googlen Eric Schmidtiltä. Anti-Defamation League palkitsi Schmidtin muutamia vuosia sitten siksi, että tämä oli edistänyt urallaan merkittävästi valkoisiin nationalisteihin kohdistuvaa poliittista Internet-sensuuria. Kiitospuheessaan Schmidt totesi paikalla olleelle Israelin presidentti Shimon Peresille ”sijoittavansa suuria rahasummia” juutalaisvaltioon.

Rahoittajat ovat Yhdysvaltojen todelliset poliittiset johtajat

Vaalirahoitusta ja korruptiota Yhdysvalloissa seuraava Open Secrets kirjoitti aiemmin tänä kesänä Bidenin johtaneen Donald Trumpia varainkeruussa huhtikuuhun asti, minkä jälkeen Trump alkoi saada yllättävän suuria lahjoituksia. Trump keräsi huhtikuussa ensimmäistä kertaa enemmän vaalirahoitusta kuin Biden, saaden 76 miljoonaa dollaria Bidenin 51 miljoonaan dollariin verrattuna. Myöhemmin keväällä ero kasvoi entisestään Trumpin eduksi.

Bidenin kunnon rapistuessa vaalirahoittajat päättivät nopeasti lämmitellä välejään republikaanien kanssa, jotta heillä olisi mahdollisimman voimakas taloudellinen vipuvarsi Trumpin painostamiseksi tämän noustessa takaisin maan presidentiksi.

Yhdysvalloissa ja muissa ”demokraattisissa” länsimaissa finanssi‑, viihde‑, energia- ja teknologiasektoreilla rikastuneet miljardöörit toimivat kuninkaantekijöinä, jotka säätelevät rahavirtoja ja lyövät usein vetoa vaalien molempien osapuolten puolesta. Tämä varmistaa heidän vaikutusvaltansa riippumatta vaalien tuloksesta. He tekevät poliitikoista rahoituksen orjia ja vaativat voittajia toteuttamaan heidän sanelemaansa politiikkaa vaalien jälkeen. Rahoittamalla molempia osapuolia he voivat olla varmoja siitä, että kuka tahansa voittaakaan, tämä toimii heidän tahtonsa mukaisesti.

Rahan merkitystä amerikkalaisessa politiikassa on mahdotonta yliarvioida. Tutkimusten mukaan Yhdysvaltain kongressin jäsenet käyttävät suurimman osan työajastaan varainkeruuseen sen sijaan, että he keskittyisivät lainsäädäntötyöhön. Amerikkalainen 60 Minutes ‑ohjelma paljasti 24.4.2016, että poliitikkojen harjoittama rahoituksen järjestelmällinen kerjääminen tapahtuu työaikana, jolloin heidän pitäisi demokratian periaatteiden mukaan palvella veronmaksajia.

Wall Streetin juutalainen ruhtinas kertoo rahoittavansa Trumpia ajaakseen juutalaisten etua

Siinä missä Financial Times nosti uutisessaan Harrisin tärkeimmistä rahoittajista esiin Hoffmanin ja Sorosit, Bloomberg puolestaan kirjoitti jo aiemmin tänä vuonna Trumpin merkittävistä rahoittajista. Kukaan tuskin yllättyy siitä, että Bloomberg nosti esiin vaikutusvaltaisia juutalaisia Trumpin taustalla, kuten hedgerahastokeinottelija Paul Singerin ja Blackstone-finanssitalon Stephen Schwarzmanin. Trumpin rahoittajien joukossa on myös rappiokulttuuriyhtiö Marvelin juutalainen Isaac Perlmutter ja Piilaakson tärkein sijoitusrahasto, juutalainen Andreessen Horowitz.

Monet mediat pitivät juutalaisen Schwarzmanin tukea Trumpille erityisen tärkeänä uutisena. Esimerkiksi The Guardian totesi Schwarzmanin olevan ”yksi Wall Streetin vaikutusvaltaisimmista miehistä”, joka ehti jo kerran puukottaa Trumpia selkään mutta joka on nyt palannut tämän vaaliponnistuksen eturintamaan. Schwarzman hylkäsi Trumpin tämän ensimmäisen presidenttikauden alussa, kun tämä ei suostunut irtisanoutumaan tarpeeksi selkeästi äänestäjäkuntaansa kuuluneista valkoisista nationalisteista.

Schwarzman oli poikkeuksellisen avoin kertoessaan syystään rahoittaa Trumpia. Hän kertoi pyrkivänsä toiminnallaan estämään ”antisemitismin” eli juutalaisvastaisuuden nousua. Wall Streetin juutalainen ruhtinas viesti siis medialle pyrkivänsä alistamaan Trumpin rahoituksensa orjaksi edistääkseen juutalaisten etua Amerikassa. Tästä huolimatta monet väittävät edelleen, että juutalaisten valta-asema Yhdysvaltojen finanssimaailmassa ja politiikassa on pelkkä ”salaliittoteoria”.

Kun Trump voitti presidenttikisan ensimmäisen kerran, hänen selvästi merkittävin rahoittajansa oli riskirahasto Renaissance Technologies, jonka perustaja on juutalainen James Simons. Renaissance rahoitti Trumpin kampanjaa lähes kolme kertaa avokätisemmin kuin hänen toiseksi merkittävin rahoittajansa. Noustuaan presidentiksi Trump nimitti Valkoisen talon johtaviin virkoihin juutalaisia sionisteja, jotka vesittivät kaikki hänen nationalistiset vaalilupauksensa ja jatkoivat Lähi-idässä murhaavaa ulkopolitiikkaa Israelin hyväksi.

Lähteet: CNN, Bloomberg, U.S. Term Limits, Anti-Defamation League, The Algemeiner, The Guardian, Financial Times (1, 2), Open Secrets (1, 2), Politico

Alex Soros Blackstone Donald Trump George Soros Jeffrey Epstein Joe Biden Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Kamala Harris Korruptio Politiikka Raha Rahankeräys Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Stephen Schwarzman Talous Vaaliraha Vaalivaikuttaminen Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • marko

    Vastaa

    100 miljoonaa dollaria > 100 miljoonaa ääntä. ”demokratia”

  • Plääh

    Vastaa

    Oliko James Trafficant viimeisiä juutalaisesta korruptiosta vapaita kongressiedustajia? Ja kuinkas hänen kävikään, kun oli piikkinä lihassa juutalaisten intressejä vastaan? Kaiken kruunasi John Demjanjukin pelastaminen kuolemantuomiolta ja haku takaisin Yhdysvaltoihin Jerusalemin näytösoikeudenkäynnistä. Seurasi ajojahti ja Trafficantin näytösoikeudenkäynti ja linnatuomio

  • Schlageter

    Vastaa

    Juutalaiset ovat tietysti monien asioiden takana ja niistä päättämässä, mutta jos intialais-neekeriverisestä Kamala Harriksesta tulee presidentti, niin sitten on juutalainen myös presidentin makuuhuoneessa. Kamalan puoliso on juutalainen Douglas Emhoff.

  • Nimetön

    Vastaa

    Jutkuapinat ovat parasta aikaa muokkaamassa USA:n perustuslakia ja kriminalisoimassa heidän arvostelemisensa.

  • Juha

    Vastaa

    Hyvä kirjoitus jonka alle promille suomaalaisista pystyy käsittämään.
    Tässä reality showssa palaa miljardeja jotka voitaisiin käyttää paremmin
    https://youtu.be/rA2wA5KRQuA?si=5NfVCJxQQcJmTD5U

  • TT

    Vastaa

    Kuten totuttua, sionismi voittaa kirkkaasti USA:n presidentinvaalit. Trumpin ohjelma miellyttää kuitenkin enemmän arvokonservatiivia, yrittäjähenkistä tai sellaista, joka haluaa nähdä valkoisen väestön pysyvän USA:ssa edes niukasti enemmistönä. Trumpilla on myös diplomaattisia ja neuvottelukykyjä, joten mies voisi vähentää maailman yllä leijuvaa 3. maailmansodan uhkaa tai ainakin vähentää sitä Euroopan osalta.

    Bidenin väistyttyä Suomen huoramedia aloitti kuin taikaiskusta Kamala Harrisin hahmon voimakkaan tukemisen ja paapomisen. Identiteettipolitiikalle ominaisesti korostetaan Harrisin sukupuolta ja ”värillistä” rotusekoitusta. Konservatiivinen vastamedia on jo pitkään tuonut esiin Harrisin typeryyttä ja surkeita ja kyseenalaisia saavutuksia urallaan. Eivät edes USA:n neekerit pidä Harrisista, joka on tuominnut mustaa väestöä pitkiin vankeusrangaistuksiin toimiessaan Kalifornian yleisenä syyttäjänä. Varapresidenttinä toimiessaan Harris ei ole saanut tai tuskin on edes välittänyt saada USA:n siirtolaiskriisiä kuriin. Joka tapauksessa kuvottavaa uutisointia ja kommentaaria on jälleen odotettavissa Suomen huoramedialta. Tämänkin vuoksi toivomme Trumpin voittoa, vaikka mies on sionistien nukke.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Ja tästä ei ole kuin parisen viikkoa, kun Alexander ”monikulttuurisuus on rikkaus” Stubb sanoi, ettei hän huomannut Bidenin voinnissa mitään erikoista.
    Stubb on patologisesti valehdellut ennenkin todella monista asioista, mutta tuo lausunto oli suorastaan naurettava.
    Videoita Bidenin esiintymisistä on tullut julki erilaisilla kanavilla jo vuosia, varmaa on se, että Jenkkejä on johtanut aivan muut kuin Biden, en usko Bidenin edes ymmärtävän olevansa presidentti.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Molemmat varastetulle maalle perustetut, täysin keinotekoiset maat ovat suoraan isästä perkeleestä. U$RAEL.

  • Nimetön

    Vastaa

    Trump on ollut juutalaisten koira jo kauan. Pervo ukko antoi tyttärensäkin juutalaiselle. Kaikilla ns ehdokkailla on samat omistajat.

  • Saatanan synagooga

    Vastaa

    Jutikoilla on pitkä perinne kaiken pilaamisessa mihin saastaiset lonkeronsa ulottavatkin. Kuinka moni on nähnyt tämän pitkän kymmenosaisen dokumentin niiden aikomuksista ja teoista?
    https://archive.org/details/watch_europa/Europa+The+Last+Battle+(02)+(Part+1+of+10)+-+2017+-+720P.mp4

    • Uuden aus

      Vastaa

      kannattaa katsoa

  • hhh14488

    Vastaa

    vaikka trumpkin on peestä on silti parempi taivoa median vihollista valtaan,joku wiinä kuitenkin suurinta osaa länsimedioissa kismittää

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi