Sinimusta Liike: tuemme Puolan ja Unkarin kamppailua EU-imperialismia vastaan

Puolueeksi pyrkivä Sinimusta Liike kertoo tukevansa Puolan ja Unkarin kamppailua EU-imperialismia vastaan. Puolueen mukaan EU-eliitti ei suostu kunnioittamaan maiden asukkaiden demokraattisen enemmistön mielipidettä.

Politiikka

Puola ja Unkari ovat toistuvasti saaneet kuulla liberaalien valitusta Unionin suunnalta nationalistisen politiikkansa vuoksi. Nyt viimeisimpänä EU on uhannut sulkea rahahanat, poistaa äänioikeuden sekä jopa erottaa maat Unionista, mikäli he eivät alistu Brysselin käskyille.

”EU:n ja itäisen Euroopan väliset yhteenotot perustuvat pitkälti siihen, että niiden asukkaat ovat EU-oligarkkeja konservatiivisempia ja nationalistisempia, eivätkä he halua luopua kansallisista erityispiirteistään EU:n olemassaolosta huolimatta. Näissä konservatiivisissa maissa tehdyt paikalliset lakiuudistukset ovat vaaleista ja kansanäänestyksistä toiseen edustaneet merkittävää enemmistöä kyseisten maiden asukkaista, joiden äänestyspäätöstä EU-eliitti ei taasen suostu kunnioittamaan. EU on tehnyt yhteistyötä useiden eri järjestöjen kanssa, jotka ovat pyrkineet heikentämään kyseisissä maissa kansalliskonservatiivisten kansallisten hallintojen valtaa. Samaan aikaan, kun Euroopan unioni pyrkii lisäämään internet-sensuuria ja tukahduttamaan opposition ääntä vuodesta toiseen laajentuvien vihapuhelakien turvin, se kehtaa syyttää yksittäisiä jäsenmaita autoritäärisestä toimista ja ilmaisunvapauden heikentämisestä”, puolue kirjoittaa sivuillaan.

Korttikeräys edelleen käynnissä

Sinimusta Liike kerää edelleen kannattajakortteja rekisteröityäkseen puolueeksi. Sähköisiä on tällä hetkellä kirjoitettu lähes 3000 kappaletta, minkä lisäksi paperisia kortteja löytyy useita satoja. Aikaa loppujen korttien keräämiseen on vielä seitsemän kuukautta.

Voit allekirjoittaa kortin osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26.

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Euroopan unioni Hyvinvointi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Puola Rotu Sinimusta Liike Talous Ulkomaat Unkari Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • pää määrää

    Vastaa

    Puolalla ja Unkarilla oli sama tärkein syy turvautua EU jäsenyyteen kuin Suomella, turvaan Venäjän uhalta.
    Tilanne on kuitenkin muuttunut, Venäjällä tuskin on enää halua laajentaa aluettaan vaan säilyttää turvalliset rajat ja luotettavat naapurit. EUlla sitävastoin on tarvetta laajentua väkiluvultaan ja ajaa eliitin etuja myös ilmastopolitiikalla ja korona epidemialla.

    • Seppo Lehto

      Vastaa

      Huuhaa väite ”turvalliset rajat” ovat imperialisitisille valtioille aina toisten alueilla
      Todistetaakka nähtävissä vyörytyksenä edelleen Ukrainan Georgia etc muilla Kaukasuksen toisten kansojen alueilla, unohtatta Suomen, muun Baltian ja Saksan alueiden edeleen jatkuvaa miehitystä.

      Tarton rauhan muistopäivä tänään 14.10.1920 itsenäisen Suomen 1 valtiosopimus missä tunnustettiin Suomen itäraja Suomenlahden saarilta Kalastajasaarentoon.
      https://Tartonrauha.blogspot.com
      Seppo Lehto historioitsija Tampere

  • Kiitos

    Vastaa

    Mikä tuo Sinimustan Liikkeen merkki on ja mitä se tarkoittaa? Joskus taisin jossakin Kalevala-painoksessa nähdä.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Runonlaulajan kädet.

  • TT

    Vastaa

    Historia ja terve poliittinen vaisto todistavat sen, että poliittisen ja taloudellisen vallan keskittäminen on aina turmiollista. On käsittämätöntä, että Suomessa vallitsee EU-vallan keskittämistä puolustava hegemonia. Asialla ovat harvainvaltaa edistävät valtamediamme kuten HS-Pravda tai Yle. Kun valtaa keskitetään, lisääntyy aina korruption mahdollisuus. EU:ssa korkeinta valtaa käyttävät vaaleilla valitsemattomat byrokraatit sekä suurliike-elämän ja finanssimaailman kätyrit. Niinpä korruptio vain lisääntyy ja sen vaikutus leviää laajemmalle. EU:ssa korruptio on edennyt hurjalle asteelle. Esim. koronapasseilla uhataan suurien ihmisjoukkojen fyysistä toimeentuloa. 

    Vallan hajautus sen sijaan ehkäisee korruption tuottamia vahinkoja. Hajautettu systeemi, kuten pienehköjä yrityksiä suosiva ja löyhästi säännelty markkinatalous on tähän mennessä osoittautunut parhaaksi kansalaisten vaurauden ja vapauden edistämisen suhteen. Tilapäisesti valtaa voidaan keskittää. jos on torjuttava voimakas vihollinen.

  • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Vai että oikein EU:n oligarkit. Lisää EU sanan tilalle Venäjä niin tämä uutinen on faktaa. Puhuisitte jo suoraan fasistisesta EU:sta kuten Tuomas Malinen. Suomen poistuminen EU:sta olisi varmasti myös Sinimusta liikkeen mieleen siinä missä Putininkin. Turvallisuuspoliittinen itsemurha, jota vain ehta maanpetturi tai turvallisuusasioista tietämätön idiootti voi Suomessa ajaa.

    • TT

      Vastaa

      Vankilassa on turvallisinta. Pyydä päästä sisään ja että heittävät sellin avaimenkin pois. Siel’ on trollin hyvä olla.

  • Paska leviää tuulettimeen.

    Vastaa

    Eurostoliitto pyrkii pelotteilla hallitsemaan omaa hlobaalia ideoligiaa vastustavaa Puolaa.

    Kyllä on komissaatit ja Eurostoliittoa todellisuudessa johtavat tahot tietoisia, ettei Venäjää kiinnosta Puolan maaperä.

    Näillä, nyt Puolaa kohtaan uutisoiduilla uutisilla pyritään vahvistamaan mielikuvaa Eurostoliiton vahvasta ja vankkumattomasta asemasta, turvallisuuden tuojana, vaikka todellisuudessa koko Eurostoliitto natisee koko ajan liitoksista, kasvavissa määrin.

    Loppuun asti illuusiota yllä.

    • Seppo Lehto

      Vastaa

      Väitteesi on epätosi Puola vs Ryssälä

      Menneinä vuosisatoina Puola on ollut Ryssän siirtomaa ja sotaväenottoalue kuten Suomikin, muita kansoja ja valtioita vastaan.

      Ryssälle sopii peluuttaa muita toisiaan vastaan ja ottaa hyödyt itselleen.

      Suomalaisia käytettiin Puolan kapinan kukistamiseen 1860-luvulla, samoin Kaukasuksella, sekä myöhemmin Balkanilla turkkilaisia vastaan etc. Sama juttu puolalaisia joukkoja muita kansoja vastaan, Puolan ollessa vain läänitys.

      Seppo Lehto historioitsija

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi