Kansallisradikaalin Sinimustan Liikkeen kannattajakorttikeräyksen ensimmäinen kuukausi on ollut menestys. Keräys on nyt saanut rikottua 2 500 nimensä antaneen rajan. Kasassa on siis jo nyt puolet tavoitteesta, ja keräysaikaa on jäljellä vielä 11 kuukautta.
Sinimustat kommentoi edistystä Twitterissä:
”Kuukausi ja kaksi päivää. Niin kauan kesti saada 2500 sähköistä kannattajakorttia kasaan. Seuraavan puoliskon keräämiseen on aikaa noin 11 kuukautta. Jos haluat olla osa sitä, voit allekirjoittaa kannatusilmoituksen tästä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26″
Kampanjaa on tällä hetkellä käyty lähes täysin Internetissä, mutta puolueen puheenjohtaja Tuukka Kuru on todennut, että tulossa on myös fyysinen kampanja, joka tulee näkymään katukuvassa. Samalla tarkoitus on alkaa rakentaa paikallista verkostoa ympäri Suomen.
Lähde: Sinimusta liike
Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.
Timi T
Jos ihmiset ymmärtäisivät mistä on kyse, niin kannattajia olisi jo 3 000 000 joihin ei tietenkään kuulu suvakit jotka ovat Suomalaisten vitsaus.
Positiivinen imago
Toivottavasti liike osaa jatkossa markkinoida itseään positiivisella imagolla kuten AfD. Nyt nähty laskuus äänestyskäyttäytymisessä kertoo selkeästi sen että ihmisiä ei kiinnosta äänestää koska mikään ei muutu nykyisten puolueiden toimesta. Tilausta uudelle puolueelle on ja se voi saada sen 40% äänistä. Mutta sanaa ”radikaali” ei saa olla missään. Sitä suomalaiset karttavat.
Plääh
Mutta muutoshan merkitsee juuri ”radikalismia”. Suomaliset siis haluaisvat muutosta, mutta eivät haluaisikaan???
Kansallismielisyys on jo radikalismia? Onko suomalaiset aivopesty tällaisiksi? Jos alkaa miellyttää tällaisia käsityksiä, vesittää taaas kaiken
Gibt Gas
Ei, muutos ja radikalismi ovat kaksi eri sanaa ja tarkoittavat kokonaan kahta eri asiaa.
Radikalismi tarkoittaa oman agendansa toteuttamista mm. terrorismin ja väkivallan kautta, demokratiasta välittämättä. Esimerkkinä radikalisoituneet ISIS-terroristit.
Samalla tavalla sanaa ”ulkoparlamenttaarinen” käytetään täysin väärin. Sana sinänsä tarkoittaa demkraattisen päätöksenteon ulkopuolella olevaa ryhmää joka ajaa omaa agendaansa läpi esim. kiristyksen, uhkauksen tai terrorismin kautta. Esimerkkinä Mafia.
Jos siis haluaa saada suuren hiljaisen yleisön äänet, on hyvä tietää mitä markkinoi. Suomaaliset eivät ikinä hyväksy/seuraa ryhmää joka avoimesti kertoo agressiivisesta tavasta toimia. Suomalaiset hyväksyvät ryhmät ja seuraavat niitä, jotka lupaavat parempaa tulevaisuutta. Siksi mm. vaalivalehtelu on niin räikeää vaalien alla.
AfD:n linja on kyllä hyvä. Se lupaa parempaa tulevaisuutta ja toteuttaa sitä paikallistasolla. Vaikka onkin vasemmistolainen puolue. Toisin kuin Persut jotka ovat siionistinen puolue ja eivät toimi edes paikallistasolla äänestäjien etujen mukaisesti.
Siinäpä vaalimainoksia ja ‑sloganeita suunnittelemaan.
Lord Mystery
Mitä vanhemmaksi elän, sitä vähemmän uskon pohjoismaiseen demokratia käsitykseen.
ValhallaX
Kaikella kunnioituksella AfD:n kannattajille: AfD on kontrolloitu oppositio. Muistuttaa esim. Ruotsin SD:tä.
Asia nyt on vain niin, että jos puolueen johdossa ja/tai sen kannattajina on sionisteja tai sionistien kannattajia, niin ko. puolue ei varmasti aja valkoisten ihmisten asiaa.
Jos AfD olisi aidosti meidän suomalaisten ja/tai saksalaisten asialla se kysyisi tämän olennaisen kysymyksen:
Miksi kaikille sionisteille niin rakas muslimimaahanmuuttaja on vaarallinen Israelin rajalla, mutta ah niin ihana ihminen meidän rajallamme? Miksi tätä ei kysytä Israelin suurlähettiläältä ja Ben Stilleriltä? Miksi arabi on rakas Suomessa, mutta tykinruokaa Israelissa? Tätä AfD:n pitäisi kysyä. Jos se sen tekee niin voisin jopa kuunnella. Vähän aikaa.
Sitäpaitsi, jos asiaa tarkemmin ajattelee, AfD, niin maailmassa on paljon muslimeja, joita kannattaa kuunnella. Esim. Nasrallah. Siinä on muslimi, joka puhuu asiaa. Eli muslimi ei ole ongelma, vaan eliitti, joka sallii kaikkien pölhöjen marssia rajan yli ilman mitään kontrollia. Pitää kysyä motiiveja. Mikä on motiivi toisaalta sallia haitallinen maahanmuutto ja samalla yllyttää meitä vihaamaan muslimeja? Minä voin vastata siihen, jos kiinnostaa.
Burkhas? Wir brauch bikinis!
Mutta AfD:ltä voimme oppia paljon. Miten täysin tyhjästä polkaistiin pystyyn puolue joka vaaransi suurten puolueiden aseman. Siitä tässä AfD-ihannoinnissa on kyse. Miten saatiin miljoonat saksalaiset yhden laborantin taakse ja hyväksymään se vakavasti otettavaksi puolueeksi.
Kannattaa poimia vain ne hyvät asiat.