Gabriele Adinolfin puhe Nation Europa ‑konferenssissa

"Meidän ei tule tuhlata aikaa sellaisten sosiaalisten ja kulttuuristen mallien puolustamiseen, jotka ovat romahtamassa."

Filosofia

Ukrainassa järjestettiin Lvivin kaupungissa maan itsenäisyyspäivänä 24.8. kokoontuminen, johon oli kutsuttu merkittäviä kansallisradikaaleja järjestöjä ja vaikuttajia paikalle. Kokoontumisen tarkoitus oli luoda Eurooppalaista yhteistyöjärjestöä sellaisten aktivistijärjestöjen välillä, jotka ovat antaneet todellisia näyttöjä olemassaolonsa oikeutuksesta. 

Paikalla olivat esimerkiksi CasaPound, Der dritte Weg, Bulgarian National Union ja monia muita. Ukrainassa toimivista ryhmistä paikalla oli Svoboda, Tradition & Order, Wotan Jugend sekä Avantguardia. Sotilaallis-poliittisista järjestöistä olivat Russian Volunteer Korps, German Volunteer Korps sekä Belarusian Volunteer Korps edustettuina.

Kokouksen tarkoitus on edistää eurooppalaisen kulttuurivallankumouksen syntyä kehittämällä toiminnallista puolta aktivismissa ja toisaalta myös tukemalla Ukrainassa taistelevia nationalisteja, jotka ovat uudelleen syntymässä olevan soturihengen edelläkävijöitä.

Tapahtuman kunniavieraaksi oli kutsuttu italialainen Gabriele Adinolfi, joka on ollut kolmannen tien kulkija jo vuosikymmenten ajan. Häntä voi hyvällä omallatunnolla kutsua yhdeksi eurooppalaisen militantin nationalismin tärkeimmistä aktivisteista, sillä hänellä on elämän mittainen työ takanaan. Partisaani julkaisee Adinolfin paikalla pitämän puheen alla.

* * *

Terveiseni tänään kokoontuneille eurooppalaisille vilpittömille tovereille.

Annan teille lyhyen lausuntoni, jonka voitte myöhemmin pyytää minulta tai järjestäjiltä kirjallisena.

Jokaisessa tärkeässä tilanteessa tehtyyn ponnisteluun liittyy suurta potentiaalia ja haittoja, jotka voivat vaarantaa sen täyden toteutumisen.

Suurin haitta on henkinen taantuminen ja menneisyyden organisaatiomallien toistaminen, kuten hypoteettisten hallitusten ohjelmiin kehitetyt ratkaisut.

Potentiaalin tarjoaa puolestaan itse kriisi (joka on synonyymi mahdollisuudelle).

Ukrainan sota on tuonut soturihengen takaisin esille. Kilpailu tulevaisuuden energialähteistä on haastanut Euroopan kaupallisen keskinkertaisuuden. Suuria haasteita, jotka uhkaavat selviytymistämme, on olemassa, mutta toisaalta ne voivat myös taata sen. Nämä haasteet ovat demografia, woke-kulttuuri ja teknologia.

Näitä haasteita ei pidä kohdata reaktiivisella ajattelulla. On turha puolustaa menneisyyden mallia; meidän on luotava uusia malleja, joita ohjaavat periaatteet, eivät arvot. Sillä arvot ovat ’arviointeja’, eli suhteellisia ilmentymiä periaatteista. Periaatteet ovat ajattomia ja ne välittyvät sekä veren että myytin kautta.

Meidän ei tule tuhlata aikaa sellaisten sosiaalisten ja kulttuuristen mallien puolustamiseen, jotka ovat romahtamassa; meidän on oltava mielikuvituksellisia ja kekseliäitä ja valettava nämä periaatteet uusiin malleihin.

’Maailma pyörii verkkaisesti, mutta ei niiden ympärillä, jotka pitävät meteliä, vaan niiden, jotka KEKSIVÄT UUSIA ARVOJA.’ Näin puhui Zarathustra.

Kehittyneen kapitalismin ja sen kommunistisen sielun aikakausi on muuttanut eliitit ylikansallisiksi ja luokkapohjaisiksi oligarkioiksi.

Mutta meidän ei pidä sortua siihen, mitä kutsun oikeistolaiseksi versioksi marxismista, joka asettaa kansan vastakkain eliitin kanssa. Historia on aina ollut eliittien välinen kamppailu, ja viime vuosisadan kansallisten vallankumousten suuruus oli juuri siinä, että ne antoivat kansalle mahdollisuuden päättää omat eliittinsä.

Tämä on kohtalon meille asettama vaatimus: muodostaa eliittejä. Ei ryhmä‑, puolue- tai ghettoeliittejä, vaan kansan eliittejä. Suuri haaste on luoda Euroopalle uudet eliitit.

Voimme kuvitella muuttavamme Eurooppaa miten haluamme, mutta se on vain älyllinen harjoitus, kunnes onnistumme toteuttamaan konkreettisia muutoksia, jotka saavat muodon jokapäiväisessä toiminnassa.

Sosiaalisten siteiden rakentaminen hajonneessa yhteiskunnassa, työ autonomisten alueiden luomiseksi, jotka kytkeytyvät ihanteelliseen keskukseen Imperiumin käsitteen mukaisesti, ja korporatiivisen taloudellisen konseptin toteuttaminen, joka on ainoa malli, joka pystyy vastustamaan liberalismia ja sen kommunistista palvelijaa. Kaikki tämä täytyy ja myös voidaan tehdä.

On täysin hyödytöntä valittaa ahdistavista tilanteista, kuten demografiasta ja maahanmuutosta, jos emme pysty aikaansaamaan järjestelmällisiä muutoksia, jotka tuovat muutoksen syntyvyydessä, robotiikan käytössä sekä Euroopan ja Afrikan välisen väestöllisen suhteen kääntämisessä.

Meidän on oltava positiivisia ja luovia, kaukana apokalyptisista valituksista. Olkaamme etujoukkoa, älkäämme taantumuksellisia! Me emme tarvitse ihmisiä, jotka huutavat, koska talo palaa, vaan niitä, jotka osaavat pelastaa osan siitä ja rakentaa loput uudelleen.

Eurooppa tarvitsee karjuvia ja nauravia eliittejä. Eliittejä, joilla on metafyysinen leikkimisen ilo ja jotka ovat mukana kaikessa olennaisessa, eivät vain muodollisessa toiminnassa.

Futuristien hengessä vain sota ja taide ovat aitoja. Tällä aitoudella, jopa leikillisesti, meidän on kohdattava tulevaisuuden poliittiset ja metapoliittiset valinnat.

Meidän on valittava itsemme, mikä tarkoittaa työtä itsessämme, ei niinkään taidoissa ja rationaalisessa älykkyydessä – vaikka nekin ovat tärkeitä – vaan eksistentiaalisella tasolla.

Meidän on valittava itsemme ja luotava keskuuteemme eletty ja jaettu eurooppalainen henki.

Tätä teemme Euroopan Landsknecht-kollektiivin kanssa, joka ei ole liike tai yksinomainen organisaatio, vaan ryhmä, joka on kaikkien apuna ja joka kasvaa myös tämän uuden liittouman myötä.

Eurooppalaista vallankumouksellista nationalistista ’puoluetta’ ei tarvita. Tarvitaan eliittejä, jotka eivät ole ylimielisiä, eivätkä ahneita henkilökohtaiselle menestykselle, mutta kykenevät innovoimaan ja joita ohjaa aina Pohjantähti. Euroopan on oltava keskus – ei alisteinen itään tai länteen, vaan vapaa majakka kolmannelle tielle tässä maailmassa.

Toivotan teille menestystä. Toivon, että olosuhteet mahdollistavat yhteydenpidon tovereiden välillä. Kunnioittava tervehdys sotureille ja sankareille! Eläköön esivanhempiemme ja lastemme Eurooppa, Eurooppa, joka elää meissä ja joka tarvitsee meitä päästäkseen valaistuakseen jälleen!

Aktivismi Filosofia Gabriele Adinolfi Italia Kansallisradikalismi Kolmas tie Maailmankatsomus Nation Europa Politiikka Sota Ukraina

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Ohitetaan sota

    Vastaa

    Euroopassa ei tule tapahtumaan kulttuurivallankumousta. Ihmisillä on liian hyvä olla ja he ovat liiaksi veloissaan ryhtyäkseen vallankumoukseen. Sen sijaan… jos joku vallankumous tulee, se on diktatuurinen. Sillä se koneisto joka meitä ohjailee on täynnä soluttautujia. Riidankylväjiä jotka hajottavat isommatkin ryhmät pienemmiksi. Onko omakohtaisesti käynyt niin että jokin ryhm mihin olet kuulunut tai tukenut, on hajautunut kahdeksi- tai useammaksi ryhmäksi? Ovatko nämä uuden pienryhmä aloittaneet jäsenistön värväyksen ja/tai hajonneet edelleen?

    Tutkijana itse en ymmärrä miksi kriisiä/sotaa/vallankuousta ylistetään. Siinä itsessään ei ole mitään merkittävää. Kirjataan vain kummaltakin puolelta tappiot ja menetykset. Paljon merkittävämpiä ovat ne tapahtumat jotka johtivat kriisiin. Ja se ”mahdollisuus” jota paljon hehkutetaan, se syntyy vasta kriisin jälkeen. Silloin kun jälleenrakennus alkaa.

    Miettikääpä vaikka Suomen sotakorvauksia. Akselivaltojen jäsenmaa, Britania, vaatimalla vaati että ne maksetaan viimeiseen markkaan asti. Mutta minkä mahdollisuuden se loi? Suomella oli käytännössä monopoliasema Neuvostoliiton markkinoille jonne tarvittiin lisää saman raideleveyden kalustoa ja varaosia sorveihin ym. muihin työstökoneisiin. Meille aukesi monopolin tavoin vaatemarkkinat. Ja bilateraalisena vaihtona kokonaisten yhdyskuntien rakentaminen. Valtiomme sai raaka-aineita jotka jalosti kansallemme. Ydinvoimaloita unohtamatta.

    Siis… jälleenrakennus mahdollistaa. Sota ei mahdollista. Mutta entäpä jo ohitettaisiin sota ja siirryttäisiin suoraan kyräilystä ja mustamaalauksesta jälleenrakennukseen ja yhteen hiileen puhaltamiseen.

    Kuinka moni koti lämpiäisi Venäläisellä 1,3c/kWh sähköllä? Tai Venäläisellä kaasulla? Sen sijaan että eläminen kurjistetaan jonkin itseään parempana pitävän agendan puolesta?

  • Heppu Hei

    Vastaa

    miksi Ukrainassa sitten tappavat heimoveljiään toiseen valkoisia miehiä eli venäläisiä herää kysymys olisiko kannattanut neuvotella ajoissa ratkaisusta jossa valkoisia ei kuolisi.

  • Eugen

    Vastaa

    Hyvä puhe ja täyttä asiaa. Eurooppalaisten nationalistien pitäisi yrittää ehkäistä valkoisten turhia kuolemia oli kyseessä liikenneonnettomuudet tai Ukrainan sota (jossa kuolee valkoisia päivittäin). Toki joku vapaaehtoinen lapseton marxisti ei ole puolustamisen arvoinen mutta näitä surkimuksia on onneksi vain muutama prosentti koko väestöstä.

  • TT

    Vastaa

    Eurooppalaisten pitäisi lopettaa toimiminen kansainvälisen juutalaisuuden palvelukseen ohjelmoituina itsetuhoisina pelinappuloina. Sekä lännen liberaalidemokraattinen kapitalismi että idän autoritäärinen marxismi houkuttelevat ja puristavat eurooppalaisia tähän rooliin. Kumpikin näistä jakaa eurooppalaisia kansoja toisilleen vihamielisiin leireihin. Kansat ovat sisäisissä konflikteissa, joita tehostaa sekä ylimitoitettu maahanmuutto Euroopan ulkopuolelta että suurvaltablokkien välinen taistelu hybridioperaatioineen. Kansalaiset pakotetaan näissä valitsemaan puolensa.

    Juutalaisen kansoja hajottavan vaikutuksen voi havaita myös Euroopan ulkopuolella kuten Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa, jonne on luotu kaaos ja kansat on jaettu sekä ääri-islamisteihin että maltillisiin arabeihin. Nämä eivät voi yhdistää voimiaan taistellakseen Israelin imperialismia vastaan, jota USA tukee ja varustaa ehdoitta. Kaaoksessa altavastaajiksi jäävä arabiväestö ohjataan pakolaisina tai siirtolaisina kohti Eurooppaa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi