Sinimustan Liikkeen verkkokauppa palasi kesälomilta – ota uudet kannatustuotteet haltuun!

Sinimustan Liikkeen kannatuskauppa palasi elokuun myötä lomilta ja tiedotti pian tämän jälkeen uudesta tuotelanseerauksestaan!

Kotimaa

Kesälomien päättyessä myös kansallismielinen aktivismi on muuttumassa jälleen vireämmäksi Suomessa. Muun muassa Sinimustan Liikkeen (SML) kannatuskauppa palasi elokuun myötä lomilta ja tiedotti pian tämän jälkeen uudesta tuotelanseerauksestaan – Runonlaulajan partavahasta, joka on valmistettu luonnonmukaisista kotimaisista raaka-aineista.

SML:n kannatuskaupan valikoimiin on ilmestynyt myös uniikilla sinimustalla grafiikalla varustettuja Havuja-paitoja, puolueen logolippalakkeja, EU-vastaisia mukeja ja muuta mielenkiintoista!

Asioimalla SML:n kannatuskaupassa tuet ennen kaikkea kansallismielisten kamppailua viranomaisten mielivaltaa ja sensuuripyrkimyksiä vastaan. Kuten lukijamme tietävät, kansanvihollisten johtama Oikeusministeriö poisti SML:n hiljattain puoluerekisteristä, jotta puolue ei voisi osallistua eurovaaleihin maamme ainoana johdonmukaisesti EU-vastaisena poliittisena puolueena.

Nyt SML kerää kuitenkin uudelleen kannattajakortteja päästäkseen puoluerekisteriin. Kannatuskaupan myyntivoitoilla puolue voi kampanjoida entistä äänekkäämmin suomalaisen Suomen ja valkoisen Euroopan puolesta. Osta puolueen kannatustuotteet jo tänään ja varmista, että radikaali isänmaallinen ääni kuuluu Suomen kaduilla myös vastaisuudessa!

Allekirjoita kannattajakortti: https://kannattajakortti.sinimustaliike.fi/
Asioi puolueen kannatuskaupassa: https://kauppa.sinimustaliike.fi/
Seuraa kannatuskauppaa X‑viestipalvelussa: https://x.com/SinimustaKauppa

Hyvinvointi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Oikeusministeriö Politiikka Sinimusta Liike Sinimustan Liikkeen kauppa

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • pekka aalto

    Vastaa

    Moro
    Koska noita havupaitoja tulee lisää myyntiin

  • Fcknwo

    Vastaa

    Tämä nyt ei kauppaan liity, mutta kun Liikkeen Discord-kanavaa lukee, niin hohhoijaa minkälaista retardia siellä on keskustelemassa.
    Liikkeen sisältä näyttää löytyvän rikollisten lääkeyhtiöiden puolestapuhujia, jotka eivät näe mitään haittaa siinä, että ihmisiä painostettiin aggressiivisesti ja toiset jopa pakotettiin ottamaan monikansallisten lääkeyhtiöiden kiireellä markkinoille tuoma injektio, jota toiset rokotteeksi väittää.

    Jos ei nähdä tuossa psykologisessa testissä minkäänlaisia vääryyksiä ja outouksia, niin joko tällaiset tyypit ovat väärässä puolueprojektissa mukana tai sitten liike on menny rajusti alaspäin sen ensimmäisen korttikeruun jälkeen.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi