Kuvia Veren Lain ensimmäisestä Fight Night ‑tapahtumasta!

Partisaanin toimitukseen kantautuneiden huhujen mukaan järjestäjät olivat äärimmäisen tyytyväisiä illan satoon.

Hyvinvointi

Kansallismielinen ruumiinkulttuuria ja kamppailutaitoja vaaliva Veren Laki ‑yhteisö järjesti ensimmäisen Fight Night ‑tapahtumansa Hyvinkään kulttuurikeskus Otsolassa viime viikonloppuna.

Tapahtumassa oli tarjolla kamppailu-urheilua, ruokaa, juomaa, kirja- ja vaatemyyntiä sekä rentoa yhteisöllisyyttä. Partisaanin toimitukseen kantautuneiden huhujen mukaan järjestäjät olivat äärimmäisen tyytyväisiä illan satoon.

Veren Laki julkaisi sosiaalisessa mediassa tällä viikolla kuvia tapahtumasta seuraavin saatesanoin: ”Ensimmäinen – mutta ei viimeinen! – Veren Laki Fight Night oli menestys. Tuvan täydeltä väkeä, kamppailu-urheilua, hyvää henkeä, adrenaliinia. Niistä on hieno ilta tehty!”

Partisaani tiedottaa lukijoita myös tulevista Veren Lain tilaisuuksista. Kannustamme jokaista kansallismielistä tulemaan Otsolaan paikan päälle sekä kultivoimaan ruumiinkulttuuria arjessaan aloittamalla esimerkiksi vapaaottelu‑, paini- tai nyrkkeilyharrastuksen!

Hyvinkää Hyvinvointi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuurikeskus Otsola Otsola Veren Laki

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi