Partisaani haastatteli Suomen Active Clubia

"Terveelliset elämäntavat ovat kaikki kaikessa, kun kyse on elämästä kansallismielisenä. Jos et urheile, et voi kutsua itseäsi kansallismieliseksi."

Aktivismi

Partisaani haastatteli kansainvälisesti toimivan Active Club (AC) ‑järjestön suomalaisen jaoston edustusta, sillä järjestö on toiminut maassamme nyt noin vuoden ajan. Suosittelemme lukemaan myös koosteartikkelimme AC:n toiminnasta 2024 aikana TÄÄLTÄ.

* * *

AC rantautui Suomeen viime vuonna. Millaisia haasteita uuden järjestön tuomiseen ja perustamiseen liittyi (mikäli haasteita ylipäätään oli)?

Aloitettiin toiminta kolmen kaverin kesken viime syksyllä, joista yksi oli Ukrainassa taistelemassa sillä hetkellä. Kansallismielisen kentän uudistaminen kahdella nuorella hengellä Suomessa ilman sen suurempaa kokemusta katuaktivismista tai oikeastaan mistään muustakaan organisoinnista ei herättänyt huolenaiheita toiminnan alkuvaiheissa, sillä yksinkertaisesti muita vaihtoehtoja ei vain ollut kuin toimia ja sopeutua uusiin haasteisiin sekä elämäntyyliin. Tällä hetkellä Suomen nuoriso lähestyy rodullisen heräämisen käännekohtaa, joka tarkoittaa sitä, että meillä, eli myös haastattelun lukijalla, on vastuu olla osa muutosta ja myös elää sitä. Oli siis vaikea nähdä asioita haasteina tai esteinä, kun muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin mennä niistä läpi.

Millainen on AC:n historia kansainvälisesti?

Active Clubien historia ja sen synty juurtuu 3.0 nationalismiin, joka tavalla tai toisella sai alkunsa Denis Nikitinin elämäntavoista ja itäeurooppalaisesta kansallisradikaalista kulttuurista vuosina 2010–2017. White Rex ‑brändi, katsomokulttuurin politisointi, kamppailu-urheilun tärkeys ja sen omiminen, sekä katuaktivismin uudelleen kohdistaminen perinteisistä flaikkujen jakamisista katutaiteeseen, kuten graffitien ja erilaisten muraalien tekemiseen oli muuttavana tekijänä. Näihin aikoihin kansallismielisellä kentällä alettiin myös keskittyä enemmän motivoituneisiin yksilöihin massojen herättelemisen sijaan.

Tällä hetkellä Nikitin johtaa Venäjän vapaaehtoisjoukkoja menestyksekkäästi. Nikitin on luultavasti myös ollut juurisyy sille, miksi kansallismielisiä kamppailuturnauksia pidetään ympäri Eurooppaa ja miksi niihin on liitettynä myös oma brändi. Tästä esimerkkeinä toimivat Ranskan Pride France ja Suomen Veren Laki. Molempien firmojen vaatteita saa ostettua No Compromise Clothingilta. Täten voit tukea toimintaa rahallisesti, mikä on tärkeää.

Vuonna 2017 Rob Rundo toi Yhdysvaltoihin kaiken sen, mitä Itä-Euroopan kansallismielisellä kentällä tapahtui Rise Above Movementin (RAM) kautta. Järjestön jäseniä pidätettiin runsas määrä vuonna 2017, minkä jälkeen kansallisradikaali toiminta sellaisena kuin se nykypäivänä tiedetään, aloitti keskittymisen hajautettuun toimintamalliin ja brändiin nimeltä Active Club.

Rundo, Active Club ‑idean ja ‑estetiikan yksi luojista, on tällä hetkellä edelleen odottamassa tuomiota liittyen tekaistuun syytteeseen ”mellakkaan yllyttämisestä”, jossa hän puolusti tapahtuman tavallisia osallistujia vasemmiston väkivaltaiselta ja raukkamaiselta hyökkäykseltä.

Nykyhetkellä vuonna 2024 Active Clubeja on paljon joka puolella maailmaa. Verkostoituminen sekä samanhenkisen seuran löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin nyt, kiitos 3.0 nationalismin. Lisää 3.0 nationalismista voi lukea Partisaanin nettisivuilta.

Millaista organisointiin ja suunnitteluun liittyvää tukea Suomen AC on saanut kansainvälisiltä AC-kerhoilta?

Kansainvälisellä tasolla toiminnan organisointiin ja aktivismin ohella tapahtuvaan toimintaan ollaan vastaanotettu neuvoja mm. Australian National Socialist Networkin (NSN) edustajilta. Kuten myös lukuisilta ranskalaisilta, joiden kansallismielinen kenttä on ollut pitkäikäisempi ja kehittyneempi, sekä myös (valitettavasti tai ei) väkivaltaisempi katukuvassa.

Millainen AC:n vastaanotto oli Suomen kansallisradikaalissa liikkeessä? Miten yhteistyö on sujunut aiemmin Suomeen perustettujen ryhmien kanssa?

Valtakunnallisella tasolla Suomen Active Club vastaanotettiin yllättävän hyvin ja positiivisesti, avoimin käsin. Tilannetta olisi voinut verrata huoneeseen, missä joku vihdoin uskaltaa sanoa sen vaietun asian. Aivan kuin meidän esiintuloamme olisi jopa odotettu. Totta kai varjoissa oli jotain mielensä pahoittajia, jotka itku kurkussa tulivat kysymään ”lupalappuja”. Onneksi tyhjäntoimittajien sekä internet-sotureiden mutinat eivät meitä hetkauta.

Militantilla, aggressiivisella ja anteeksipyytämättömällä toimintamallillamme saamme poistettua negatiiviset tyhjäntoimittajat pois nurkista. Yhteistyötä teemme kaikkien kansallismielisten ryhmien kanssa, jotka jakavat saman maailmankatsomuksen; näin Suomessa kuten ulkomailla.

Näin muuten yhteistyö on sujunut loistavasti aikaisempien Suomeen perustettujen ryhmien kanssa. Olemme ikuisesti kiitollisia kotimaisille tovereillemme ja kansallismielisen kentän polunraivaajille. Ilman teitä meitä ei olisi olemassa.

Miten AC eroaa aiemmista Suomessa perustetuista järjestöistä?

Active Club perustaa toimintansa positiivisuudelle ja aidolle kansallismielisyydelle, jossa rehellisyys, yleinen kunnioitus toista kohtaan, rakkaus luontoa kohtaan, päihteettömyys ja terävä ulkoinen olemus kukoistaa.

Active Club on tekijöille, jotka ovat valmiita antamaan väsymättä kaikkensa kansansa sekä maailmankatsomuksensa eteen ja heille, ketkä janoavat kulttuurillista muutosta maailmassamme. Active Club tukee ja auttaa parhaansa mukaan jäseniään loistamaan elämänsä eri osa-alueilla. Olemme yhteisö ja veljeskunta kaikille heille, joilla ei ole ollut aikaisemmin alustaa kansallismielisellä kentällä.

Suomen Active Clubin edustajat tapasivat tänä kesänä myös ranskalaisia kansallisradikaaleja tovereita.

Koetteko olevanne kilpailuasetelmassa muiden Suomen kansallisradikaalien ryhmien kanssa – vai onko kyse pikemminkin verkostomaisesta yhteistyöstä?

Kyse on puhtaasti verkostomaisesta yhteistyöstä. Emme siis kilpaile muiden kansallismielisten toimijoiden tai järjestöjen kanssa. Tarkoituksemme on luoda alusta itsemme kaltaisille henkilöille, jonka avulla nämä henkilöt voivat vaikuttaa kansamme kohtaloon. Mikäli vaihtoehtoisesti henkilö pystyy toteuttamaan itseään sekä käyttämään paremmin taitojaan jossain muussa järjestössä, kannustamme häntä ehdottomasti tekemään juurikin näin.

Kansallismielinen liike koostuu Suomessa nykyään monenlaisista toimijoista, jotka ovat erikoistuneet tiettyihin toimintamalleihin – urheiluun, kulttuuriin, kouluttamiseen, politiikkaan, ajatushautomotyöhön ja niin edelleen. Millaisia etuja näette tällaisella hajautetulla mallilla olevan?

Hajautettu toimintamalli on menestysresepti, joka vaikeuttaa vihamielisten toimintaa kansallismielisiä vastaan. Vaihtoehtoisesti malli myös selkeyttää kansallismielisiä löytämään oman kaistansa, jossa toteuttaa henkilökohtaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia aatteen hyödyksi.

Kuinka helppoa levittäytyminen uusiin kaupunkeihin on ollut?

Yllättävän helppoa, prosessi on yleensä kivuton ja nopeahko. Suomessa on paljon kansallismielisiä, mikä tarkoittaa sitä, että yhteydenottoja tulee tusinoittain lähes jokaisesta aluekeskuksesta, joten paikallisklubien määrän on odotettavissa moninkertaistuvan. Kuitenkin uuden paikallisklubin perustaminen ei ole mikään hetken tempaus, vaan se vaatii paljon pohjatyötä ja koordinointia. Kollektiivimme perustuu ajatukseen, jossa yksi motivoitunut, luja aktivisti on arvokkaampi kuin kymmenen laiskimusta. Täten uuden mahdollisen paikallisklubin tulee täyttää sille asetetut kriteerit ennen sen virallistamista. Active Club ei ole siis selkärangattomille tai laiskoille.

Millainen on tyypillinen AC:n jäsen? Millaiset ihmiset hakevat Suomessa mukaan toimintaan?

Tyypillinen jäsen on nuori, intohimoinen aikuinen, kenelle kansallismielisen kentän kehittäminen sekä kulttuurillisen käännekohdan saavuttaminen merkitsee elävänä ja näyttävänä esimerkkinä olemista. Keskiverto jäsen on entuudestaan jo jossain muodossa hyvinkin urheilullinen, vuorovaikutustaitoinen ja menestyksekäs.

Mitä edellytätte jäseniltä? Millaiset asiat voivat estää sen, että henkilö voi liittyä AC:n toimintaan?

Edellytämme ennen kaikkea palavaa intoa lähteä mukaan toimintaan. Toimivan aktivistiryhmittymän yksi tärkeimmistä, ellei tärkein kulmakivi on fanaattisuus, joka itse itsessään pakottaa henkilön toimimaan ilman ulkopuolisia motivaation lähteitä.

Toisaalta päihdeongelma, epävakaa mielentila, seksuaalirikokset tai elämänhallinnan puuttuminen näin yleisesti voivat estää liittymisen toimintaan.

Entä millainen on ihanteellinen AC:n jäsen? Millaiseksi tahdotte kansallismielisten aktivistien kehittyvän?

Ihanteellinen kansallismielinen aktivisti ja Active Clubin jäsen on henkilö, joka on omaksunut kansallissosialismin maailmankatsomuksekseen. Hän ei ole internetin syövereissä päivittäin riitelevä kynäniska, muttei myöskään lukutaidoton aggressiivinen huonokäytöksinen retku.

Vaihtoehtoisesti tahtoisimme että he, jotka ovat eläneet pumpulissa ja liikaakin vastuun välttelijän polulla, ottaisivat ensimmäisen askeleen oikean elämän yhteisöihin. Aatteen suurin arvo kuitenkin on se taisteleminen yhteisen hyvän puolesta.

Millaisia liikuntamuotoja ja elämäntapoja suosittelette aktivisteillenne?

Suosittelemme kamppailua, juoksemista, painonnostoa. Ykkösenä kuitenkin kamppailu. Terveelliset elämäntavat ovat kaikki kaikessa, kun kyse on elämästä kansallismielisenä. Jos et urheile, et voi kutsua itseäsi kansallismieliseksi. Jos käytät päihteitä, et voi kutsua itseäsi kansallismieliseksi.

Ketkä ovat AC:n vihollisia? Millaista vastustusta olette kokeneet Suomessa ja maailmalla?

Kansallismielisinä aktivisteina meidän vihollisiamme ovat kaikki ne, jotka suoraan tai epäsuoraan pyrkivät vahingoittamaan Suomen kansaa missä tahansa asiayhteydessä: Tulvaportit avanneet poliitikot, marxistit, kommunistit, anarkistit, antifasistit, islamistit, valehtelevat journalistit, kolmannen maailman maista tuleva ruskea biomassa, joka tuhoaa, raiskaa ja tappaa kansamme viattomimpia henkiä sekä kansainvälinen finanssipääoma, joka mahdollistaa tämän kaiken.

Myös seksuaalifriikit ja heidän etujärjestönsä, tahot, jotka pyrkivät heikentämään suomalaisten tai suomen kielen asemaa yhteiskunnassamme sekä rappiollisten elämäntapojen ihannoitsijat. Suomessa ja maailmalla olemme kokeneet vastavoimaa, mutta emme riittävän vahvaa vastusta, jotta pysähtyisimme. Olemme yksinkertaisesti parempia kuin vastustajamme, kaikessa.

Millaisia terveisiä teillä on Suojelupoliisille, joka on yrittänyt jo median kautta mustamaalata järjestöänne? Miksi Supo pitää isänmaallista liikunnallisuutta uhkana?

Suojelupoliisi on työkalu, joka tottelee sisäministeriön antamia ohjeistuksia sekä käskyjä. On päivänselvää, että suomalaisvastainen järjestelmä pyrkii käyttämään tätä työkalua kansallismielisiä vastaan, etsimään heikkouksiamme sekä lietsomaan pelkoa ja epäluuloa meitä kohtaan.

Ja sinä päivänä, kun järjestelmä on meidän, myös Suojelupoliisi tulee palvelemaan meidän intressejämme. Silloin tämä työkalu on meidän käsissämme.

Millaisia suunnitelmia teillä on yhtäältä loppuvuodelle 2024 ja toisaalta tuleville vuosille? Millaisiin suuntiin pyritte kehittämään toimintaanne?

Vetoamme operaatioturvallisuuteen emmekä vuoda tietoja mistään suunnitelmistamme. Eksponentiaalinen kasvu on tällä hetkellä julkinen tavoitteemme.

Millaisia terveisiä tahdotte kertoa lukijoillemme? Miten toiminnastanne kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä ja liittyä mukaan?

Jos sinä, lukija, et ole vieläkään aktivoitunut reaalimaailman kansallismieliseen toimintaan, vaikka tiedät jo kansaamme piinaavan uhan, vaikka tiedät jo viholliskuvan, vaikka rakastat maatasi sekä kansaasi, olet pelkuri. Hyväksy se, että tähän pisteeseen saakka olet ollut sivustakatsoja, joka tekosyiden varjolla on oikeuttanut itselleen olla tarttumatta toimeen. Kun olet hyväksynyt tämän faktan, murskaa se, sillä sinä pystyt parempaan. Murskaa se, ja aktivoidu jo tänään!

Ota AC:n sosiaalinen media seurantaan, lähetä sähköpostia ja hae jäsenyyttä:

Telegram: @ACFinland
Sähköposti: activeclubfinland@protonmail.com

Lue myös: Active Clubin haastattelu, jonka valtamedia sensuroi

Active Club Aktivismi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Liikunta Rise Above Movement Sisäministeriö Suojelupoliisi Urheilu Valkoinen nationalismi Valkoinen rotu Veren Laki White Rex Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    Kyllä olisi valtiovallankin jo aika panostaa nuorisoomme. Taakse jääneet Pariisin kesäolympialaiset meni nimittäin todella surkeasti suomalaisilta. Ei yhtään mitalia. Kun vertaa Suomen menestystä 100 vuoden takaisiin, vuoden 1924 kesäolympialaisiin Pariisissa, niin ero on järkyttävä. Silloin Suomi sai yhteensä 37 mitalia, joista 14 oli kultaa. Ja sensaatio oli sekin että pieni Suomi oli mitalitilastoissa heti toisena, edella oli vain valtava USA valtavan kokoisen joukkueensa kanssa.

    Kun ajattelee sitä että viimeksi suomalainen mies, SIIS SUOMALAINEN MIES on voittanut kultaa kesäolympialaisissa 24 vuotta sitten, vuoden 2000 Sydneyn kesäolympialaisissa, niin todella surkeasti on mennyt.

    Pohdittaessa asioiden syitä ja seurauksia ja korrelaatioita, niin mitä on viimeiset 24 vuotta ollut maassamme. Omat päättäjämme ovat hylänneet kantasuomalaisen nuorison täysin. Nuorisollemme on tarjottu vain halpaa roskaruokaa, älylaitteita, vapaata kasvatusta, psyykenlääkkeitä ja muita huumeita. Vallanpitäjiemme päähuomio on enenevässä määrin pyörinyt vain maahanmuuttajien ja heidän hyvinvointinsa ympärillä ja jatkuvasti vallanpitäjät ovat syyllistäneet kantasuomalaisia milloin mistäkin. Ja koska milloin mistäkin syystä pitäisi suomalaisten muka tuntea kansallista itseinhoa, niin ei kai se mikään ihme ole jos kantasuomalainen nuoriso tuntee itsensä hylätyksi ja tulevaisuus näyttäytyy useimmille lohduttomalta ja toivottomalta.

    Suomen koulujärjestelmä onkin sitten ihan oma lukunsa, sitä irvokasta saatanallisten ideologioiden tuputusjärjestelmää en tässä enempää käsittele.

    Asioilla on tapana kasaantua, niin hyvillä kuin huonoilla asioilla, kuten myös aineettomilla ja aineellisilla asioilla. Tähän meneillään olevaan aikakauteen täällä Suomessa on kasaantunut liki kaikki mahdollinen negatiivinen mitä maailmasta voi löytyä. Kohta ollaan pohjalla, mutta sieltä on vain yksi suunta ja se on ylöspäin. Te suvaitsevaiset mädättäjät, jos luette tätä, niin tiedoksi teille että ette te ja teidän monikulttuurinen ja suvaitsevainen mädätyksenne ole pahinta mitä maamme ja kansamme on saanut historiansa aikana kokea, ei sinne päinkään. Kyllä Suomen kansa on joutunut paljon pahempaakin kokemaan kuin teidän säälittävän valtamedianne propagandan ja sen vielä säälittävämmät mielipideautomaatit, ja voitte uskoa että kyllä tämä kansa täältä pohjalta vielä nousee!

    Itse asiassa nousu on jo alkanut. Sillä talviolympialaisissa on Suomella mennyt huomattavasti paremmin viime vuosina. Kultaakin on tullut suomalaismiehille ja naisille ja vieläpä siinä vanhassa perinteisessä FACISTISTEN ja ÄÄRIOIKEISTOLAISTEN suojeluskuntamiesten ryssäntappolajissa eli maastohiihdossa. Ja sekös teitä punavihreitä mädättäjiä ärsyttää!

    Suomen AC, jatkakaa vain työtänne terveemmän suomalaisen nuorison puolesta!

    • TT

      Vastaa

      Suomella ei ollut tarpeeksi neekereitä lähettää kisoihin. Se pärjää, jolla on parhaat neekerit.

    • Sairasta

      Vastaa

      Suomen suurin tulppa menestyksellemme on Suomen urheiluliitto !!! Kun vähänkin alat pärjätä niin sieltä lyödään eteen sellaiset sopimukset jotka sitoo sponsorit, pankkitilit, tekemiset jne jne jne… Sekä pakottaa maajoukkueleireille ja yhteisiin tilaisuuksiin jne jne jne … Ja jollet alistu, et kuulu maajoukkueeseen ja maksat kaikesta ovh-hinnan.

      Sinänsä oma harrastukseni, juoksu, on edullisimmasta päästä. Eikä se tarvitse juuri muuta kuin kenkiä ja aikaa. Siinä sitä sitten veljen kanssa tarjottiin vastusta naapurikunnan olympialaisissakin olleille. Mutta kun joi olutta juoksun jälkeen ja poltti tupakkaa niin ei mahtunut ”piireihin”.

      Hiihdon puolella tilanne oli vielä kärjistetympi. Kun Karpaasit hiihtelivat sijoilla ~15 niin pomot sanoivat että noista tulee hiihtäjiä. Mutta yksi mitalikolmikon jäsen, Nokialta, hänestä ei kuulemma tule hiihtäjää. No, kysehän on siitä mitä on valmis tekemään menestyksensä eteen…

      No, ruoka maistuu ja uni tulee… Eikä tarvinnut pokkkuroida valkokauhusköyhällstöä joka olisi ottanut siivunsa päältä.

  • Nimetön

    Vastaa

    matti nykäset,älkää vaivautuko.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi