Active Clubin haastattelu, jonka valtamedia sensuroi

Media sensuroi vastaukset lähes kokonaan, koska ne antoivat liian positiivisen kuvan ryhmästä.

Aktivismi

Useissa Suomen kaupungeissa toimiva kansallisradikaali Active Club sai hiljattain haastattelupyynnön Keskipohjanmaa-lehdeltä. Järjestö vastasi haastatteluun, mutta ennalta-arvattavasti media sensuroi vastaukset lähes kokonaan, koska ne antoivat liian positiivisen kuvan ryhmästä.

Active Club julkaisi haastattelun sittemmin kokonaisuudessaan Telegram-sivuillaan. Alla Active Clubin julkaisu myös niille, jotka eivät seuraa Telegramia:

* * *

Hetki sitten Keskipohjanmaa-lehti haastatteli meitä sähköpostin välityksellä. Toimittaja esitti hyviä kysymyksiä, joihin myös vastasimme täydellä rehellisyydellä. Valitettavasti, muttei yllättävästi, toimittaja käytti artikkelissan pienen osan meidän vastauksistamme, ja loput artikkelista olikin Suojelupoliisin äärioikeistoasiantuntijan väsyneet kertomukset ”äärioikeiston uhasta”.

Julkaisemme koko haastattelun täällä, jotta jokainen, joka löysi itsensä kanavallemme artikkelin kautta, voi lukea haastattelun kokonaisuudessaan ilman toimittajan sekä hänen palkanmaksajiensa asettamia filttereitä.

Active Clubin Kokkolan paikallisryhmän sensuroimaton haastattelu

Milloin toiminta Kokkolassa alkoi?

Kokkolan paikallisklubin toiminta alkoi alkuvuodesta 2024

Onko mukana olevilla aiempaa urheilutaustaa?

Toiminnassa on mukana urheilutaustan omaavia, varsinkin kamppailu-urheilutaustaisia, kuten myös henkilöitä ilman mitään todellista urheilutaustaa. Emme vaadi mukaanlähtijöiltä minkään tason osaamista kamppailu-urheilun parissa, mutta vaadimme palavaa halua aloittaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä, mutta olisi pitänyt aloittaa jo kauan aikaa sitten.

Onko toiminnalla / harjoituksilla joku nimetty vetäjä/johtaja? Jos niin kuka?

Kamppailuharjoitusten vetäjä on paikallisklubin toiminnassa mukana oleva henkilö, jolla on lujin osaaminen kys. lajin harjoittamisesta. On osaavia nyrkkeilijöitä, potkunyrkkeilijöitä, painijoita, jne.

Kuinka organisoituneita paikallisosastot ovat? (Vrt. yhdistystoiminta)

Paikallisklubit ovat yksinkertaisuudessaan kaveriporukoita, joissa kavereita yhdistää kansallismielinen maailmankatsomus, kamppailu-urheilu sekä palava tahto ajaa muutosta tällä hetkellä vallitsevaan mätään kulttuuriin.

Onko tullut uusia paikkakuntia mukaan tai onko tulossa lähiaikoina?

Paikallisklubeja on valtakunnassamme tätä viestiä kirjoittaessamme kuusi. Uusia paikallisklubeja on perusteilla lähitulevaisuudessa, näiden paikallisklubien sijainnit julkaistaan myöhemmin Telegram- kanavallamme sekä Twitterissä.

Kuinka nopeaa jäsenmäärän kasvu? Pidättekö ylipäätään jonkinlaista jäsenrekisteriä?

Uusia kasvoja on paljon, yhteydenottoja vastaanotamme jok’ikinen päivä. Mukaan lähtijöiden määrästä päätellen on selvää, että nuorten suomalaisten miesten keskuudessa on palavaa intoa ryhtyä katutason kansallismieliseen toimintaan.

Tämä ei tule meille yllätyksenä. Kaupunkiemme kadut muuttuvat päivä päivältä vähemmän suomalaisiksi, ja sitä mukaa myös vähemmän ja vähemmän turvallisiksi. Suomalaiset nuoret miehet eivät hyväksy tätä muutosta, jota kukaan ei halunnut, mutta joka väkisin ajettuna tuotiin heidän omiin kotikaupunkeihinsa- ja kyliinsä. Lähes jokainen suomalainen nuori tuntee jonkun, jota on jo hyväksikäytetty tai vahingoitettu vierasperäisen henkilön toimesta.

Anonymiteetti: Miksi ette esiinny kuvissa omilla kasvoilla tai nimillä?

Mikäli kasvojemme näyttämisellä sekä nimiemme julkaisemisella olisi mitään hyötyä meidän toiminnallemme, voisimme sitä harkita. Kansallismielisinä olemme täysin vastoin sitä, mikä on nyky-yhteiskunnassamme valtavirtaa. Suomessa on henkilöitä, niin väestön kuin myös valtaa pitävien keskuudessa, ketkä haluaisivat kitkeä kansallismielisyyden pois yhteiskunnastamme hinnalla millä hyvänsä. Soittelemalla työpaikoille sekä oppilaitoksiin he pyrkivät aiheuttamaan ongelmia kansallismielisten yksityiselämissä, koittaen riistää heiltä toimeentulon sekä koulutuksen, tai luoden artikkeleita internettiin, joissa heidän kasvoja, nimiä sekä kotiosoitteita riepotellaan törkysanaston saattelemana.

Toimittajat, poliitikot sekä muut yleistä mielipidettä muovaavat entiteetit pyrkivät pitämään huolen siitä, että kansallismielisyys on tuomittavaa sekä paheksuttavaa. Me taasen pidämme huolen siitä, että kansallismielisyys on viehättävää sekä arvostettavaa.

Miten määrittelette itsenne ja toimintanne?

Active Club Finland on valtakunnallinen kollektiivi suomalaisia kansallismielisiä aktivisteja, jotka toimivat omissa paikallisklubeissaan Suomen laajuisesti. Toimintamme pohjautuu aktivismiin, kamppailu-urheiluun, verkostoitumiseen sekä vastakulttuurin luomiseen.

Millainen aatepohja toiminnalla on?

Active Club Finland on osana Suomen kansallismielistä kenttää. Ideologiamme pohjautuu ajatukseen suomalaisesta Suomesta, jota asuttaa nyt ja tulevaisuudessakin suomalainen kansa, ja jonka valtiollisena päämääränä on kansamme olemassaolo sekä hyvinvointi.

Mikä on toiminnan tarkoitus?

Enemmissä määrin saamme lukea uutisia siitä, kuinka suomalainen nuori ryöstettiin, hakattiin tai pahimmissa tapauksissa tapettiin ei-suomalaisten toimesta meidän omissa kouluissamme sekä omilla kaduillamme. Suomalaisen nuoren miehen tulee olla vahva, niin henkisesti kuin fyysisesti. Hänen tulee olla kykenevä puolustamaan itseään sekä ympärillä oleviaan, sillä kukaan ei ole puolustamassa häntä, eivät edes he, ketkä ovat palkattuina suomalaisen kansakunnan suojelijoiksi.

Toimintamme perustuu kansallismieliseen katutason aktivismiin. Painotamme urheilullisia ja terveellisiä elämäntapoja sekä teemme yhteistyötä muiden kansallismielisten kanssa. Isona osana toimintaamme on kamppailulajit, joiden hallitseminen katujemme turvallisuuden laskiessa on päivä päivältä tärkeämpää. 

Luomme vastakulttuuria median sekä fyysisen olemassaolomme muodossa. Pidämme kamppailuharjoituksiamme julkisilla paikoilla ulkopuolisten nähtävillä, sillä pelkästään se, että kymmenkunta suomalaista nuorta miestä harjoittelevat yhdessä nyrkkeilyä, on jo itsessään poliittisen sanoman esilletuomista.

Ketkä pääsevät toimintaan mukaan ja onko jotain ehtoja?  Miten toimintaan ylipäätään pääsee mukaan?

Mikäli olet suomalainen mies, jonka sydämessä roihuaa kansallisen heräämisen liekki, ja joka kotimaamme nykytilaa katsoessaan tuntee tukehtumisen tunteen, olet kutsuttu toimintaan mukaan.

Mukaan päästäksesi sinun tulee ottaa meihin yhteyttä joko Telegramin kautta, tai sähköpostitse. Telegramista meidät löytää nimellä Active Club Finland.

Mitä harjoituksissa tehdään?

Harjoituksissamme treenataan kamppailulajeja. Ei vain yhtä tiettyä lajia, vaan lukuisia. Lisäksi harjoitukset toimivat keinona yksinkertaisesti viettää aikaa samanmielisten- ja ikäisten kanssa, ja suunnitella tulevia treenejä tai muita aktiviteettejä.

Mitä varten harjoittelette ja mitä harjoittelette? Onko kyse itsepuolustuksesta tai siihen verrattavasta toiminnasta?

Kamppailulajien harjoittelu sekä osaaminen itsessään on erittäin hyödyllistä niin terveydellisistä kuin myös itsepuolustuksellisista syistä. Tämän lisäksi kansallismielisten miesten keskenään verkostoituminen kehittävän toiminnan parissa on jo itsessään tarpeeksi aiheuttamaan vihaa niin polittisissa vastustajissamme, toimittajissa kuin myös muissa suomalaisvastaisissa tahoissa.

Onko muuta toimintaa kuin harjoituksia?

Osallistumme kollektiivina myös muihin kansallismielisiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi jo perinteeksi muodostunut Suomi Herää- marssi itsenäisyyspäivänä. Lisäksi järjestämme omia tapahtumiamme sekä harjoitamme poliittista katutason aktivismia.

Teettekö yhteistyötä muiden samantyyppisten ryhmien kanssa? Jos, niin kenen?

Olemme valmiita tekemään yhteistyötä minkä tahansa kansallismielisen ryhmän kanssa, mikäli koemme heidän tarkoitusperänsä olevan linjassa omamme kanssa.

Kuinka paljon on kansainvälistä yhteistyötä?

Paljon. Kansallismielisen liikehdinnän yleistyminen ei ole vain kotimainen ilmiö, vaan se on pysäyttämätön voima jok’ikisessä erinäisten eurooppalaisten kansojen asuttamissa maissa. On totta, että eurooppalaiset kansat eivät ole antautumassa väestönvaihdon sekä kulttuurillisen rappion edessä ilman vastarintaa.

Miten Active Club tuli Suomeen?

Active Club Finland sai alkunsa tarpeesta luoda jotain uutta suomalaisella kansallismielisellä kentällä. Luoda jotain, missä kuka tahansa nuori suomalainen mies voi aktivoitua ja lähteä mukaan toimintaan kansamme hyväksi.

On ymmärrettävää, että kaikki eivät ole halukkaita laittamaan pukua ja kravattia päällensä ja lähteä kiemurtelemaan puoluepolitiikkaan, missä kompromissi on laki, ja missä muutoksen ehto on kansainvälisten entiteettien hyöty.

Lue myös: Active Clubin toiminta jatkuu vireänä eri puolilla Suomea – liity mukaan!

Active Club Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Keskipohjanmaa Kokkola Kotimaa Urheilu

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • älä osta keparia

    Vastaa

    Hauskinta tuossa keskipohjanmaa-lehden jutussa oli tuo kuva jossa kerrottiin liikkeen tarrasta ja kuinka se peittyi nopeasti äärioikeistoa vastustavalla tarralla. No tietenkin se peittyi nopeasti koska toimittaja itse peitti sen.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi