Active Clubin toiminta jatkuu vireänä eri puolilla Suomea – liity mukaan!

Unohda tekosyyt! Kansasi kutsuu sinua, aktivoidu!

Aktivismi

Vuonna 2023 Suomeenkin levinnyt kansallisradikaali Active Club ‑järjestö on kiihdyttänyt toimintaansa useissa kaupungeissa tämän kevään ja kesän aikana. Kyseessä on ryhmä, joka pyrkii inspiroimaan erityisesti nuoria valkoisia aikuisia hylkäämään passiivisen elämäntavan ja valmistautumaan kamppailuun vapaan isänmaan puolesta.

Viime aikoina Active Clubin toimintaan on sisältynyt kamppailuharjoituksia, muuta urheilua, sisäistä koulutusta, poliittista katutaidetta, SS-vapaaehtoisten muistotilaisuuksia, verkostoitumista kansainvälisten tovereiden kanssa sekä osallistuminen Tulenväki-kollektiivin järjestämään White Boy Summer ‑tapahtumaan. Liittymällä järjestöön pääset osaksi kasvavaa yhteisöä, jonka toiminta kehittyy nyt viikko viikolta monipuolisemmaksi.

Rotumme viholliset, erityisesti väestönvaihtoa ajavia poliitikkoja suojelevat virka-asuiset kansanpetturit, urheilevat säännöllisesti ja pitävät huolta terveydestään. Isänmaallisten suomalaisten on turha haaveilla uudesta itsenäisyydestä, ellemme ole jopa vihollisiamme urheilullisempia, rohkeampia ja aktiivisempia. Tämän päämäärän saavuttamiseksi Active Club toimii myös Suomessa.

Mikä on tekosyysi olla heikko ja epäaktiivinen? Unohda tekosyyt! Kansasi kutsuu sinua, aktivoidu!

PAIKALLISKLUBIT 2024 SUOMESSA:

  • Uusimaa
  • Oulu
  • Turku
  • Tampere
  • Päijät-Häme
  • Kokkola

Ota ryhmän sosiaalinen media seurantaan, lähetä sähköpostia ja hae jäsenyyttä:

Telegram: @ACFinland
Sähköposti: activeclubfinland@protonmail.com

Active Club Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kokkola Kotimaa Oulu Päijät-Häme Tampere Urheilu Vapaaottelu

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tämä on erittäin tervetullutta toimintaa, kaduilla kulkee vuosi vuodelta yhä enemmän rotumuukalaisia, jotka käyttävät hyvinkin häikäilemätöntä väkivaltaa suomalaisia kohtaan, jolloin itsepuolustuksen osaaminen on enemmän kuin tarpeellista.

    Valtamediasta kun on muutaman artikkelin lukenut liittyen Active Clubiin, niin selkeästi suomalaisvastaisilla toimittajilla menee ihon alle ja se on erittäin hyvä juttu, silloin asiat menevät oikeaan suuntaan.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Nuorissa on tulevaisuus. Tämä uutinen antaa toivoa tulevaisuudesta. 

    ”I see great things a head of us”. 

    Richard Scutari

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Itse pidän enempi 🙂 suomalaissaksalaisesta musiikista, tuo videolla oleva taustamelu oli turhaa. Esim Horst Wessel olisi ollut parempi 😉
    Seppo Lehto Tampere
    Suur-Suomi ry pj
    https://Suur-Suomi-ry.blogspot.com

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi