Kim Dotcom mainostaa kansallisradikaalia Europa: The Last Battle ‑dokumenttia

Uutisoimme jo aikaisemmin, miten Dotcom on alkanut haastamaan juutalaista valtaa yhä avoimemmin.

Sionismi

Suomalaistaustainen IT-vaikuttaja ja teknologia-alan rocktähti Kim Dotcom mainostaa X‑tilillään Europa: The Last Battle ‑dokumenttia. Dokumentti käsittelee sionistien valtaa länsimaissa ja rikoksia, joita sionistit ovat suorittaneet valkoisia vastaan.

Uutisoimme jo aikaisemmin, miten Dotcom on alkanut haastamaan juutalaista valtaa yhä avoimemmin. Dotcom on jo vuosien ajan kritisoinut juutalaista ylivaltaa verhotuin ja varovaisin sanankääntein, mutta viime aikoina hän vaikuttaa radikalisoituneen.

Dotcom piti kuukauden verran somehiljaisuutta, mutta palasi takaisin ääneen linkittämällä dokumenttiin ja varoittamalla, ettei se sovellu mukavuudenhaluisille kuluttajille.

Kyseessä ei ole mikään tavanomainen kansallisradikaali mainoskampanja, sillä nyt dokumentin levittäjällä on merkittävää näkyvyyttä ja vuosikymmenten aikana rakentunut maine taustallaan. Siitä huolimatta hän on valmis laittamaan imagonsa peliin, jotta totuus valkoisten kansojen ja sionistien välisestä taistelusta tulisi julki. Päivitys onkin nähty jo yli kaksi miljoonaa kertaa ja itse dokumenttiin tuli noin 100 000 katselukertaa lisää vain muutamassa päivässä.

Etenkin englanninkielisessä maailmassa on muodostumassa jo valtavirtaiseksi tietoisuudeksi juutalaisten rooli valkoisten kansojen moraalisen rappion edesauttajina. Yhä useampi vaikuttaja puhuu asiasta täysin avoimesti, mikä tulee luomaan pohjaa sille, että lähivuosikymmeninä meilläkin tulee olemaan jälleen sionismista vapaita päättäjiä.

Voit katsoa järkälemäisen 10 tuntisen dokumentin suomenkielisillä teksteillä Telegramissa: https://t.me/ELB_FIN

Mikäli et omista Telegram-tiliä, löytyy dokumentti myös Bitchutesta: https://www.bitchute.com/video/s1nPYDj7KBEQ/

Europa The Last Battle Historia Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Juutalaiset sotarikokset Kim Dotcom Rotu Sionismi Toinen maailmansota

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • ,,,jjh

    Vastaa

    On hieman vaikeaa uskoa, että tämä mies on todellisuudessa ei sionistien asialla, sillä Mossad tappaa sellaiset tahot, jotka se katsoo oikeasti Israelin uhaksi. Siis Mossad tappaa heti, ennakoivasti, katkaisee urat ja vie henget, ennen kuin henkilöstä on mitään julkisuudessa kuultukaan tai vaihtoehtoisesti käskyttää mediaa vaikenemaan, ja vähintään katkaisee uran ja vie ko henkilöltä kaiken näkyvyyden, ja tappaa, jos näkee vielä kaiken tämän jälkeen aiheelliseksi. Tiedän tämän, koska olen itse tällaisen vaientamisen kohde (median edustajat ovat tämän minulle jopa myöntäneet, ”ylhäältä päin tullut käsky”), ja olen saanut tappouhkauksen, lisäksi minua on peloteltu väkivallalla (yöllä auto oli ajaa keittiöstäni sisään, ajeli taloani ensin ympäri tunnin verran, kallis, nopea auto), lisäksi poliisissa on laittoman uhkauksen lisäksi tutkinnassa pahoinpitely. Tekijät jäivät anonyymeiksi. En ole poliittisesti aktiivinen. Ammattini liittyy tieteeseen.

  • TT

    Vastaa

    Pitkään on ollut sellainen tunnelma, ettei valkoisen rodun massojen heräämistä JQ:n tai sionismin suhteen ole kannattanut odotella hengitystä pidättäen. Toisaalta ”herrarodun” nykyinen sekoilu Lähi-Idässä on alkanut muuttaa tilannetta. Jopa Yhdysvalloissa, joka maa on juutalaismädän ja ‑kauhun suurin levittäjä maailmassa, on alkanut tapahtua heräämistä. Aatun vanhoja puheita käännetään englanniksi ja katso: ne pitävät yhtä nykyisen tilanteen kanssa. Vain pölhöimmät voivat kieltää totuuden.

  • Benjamin Kivilohkare

    Vastaa

    ”Eurooppa, Viimeinen taistelu” on todella hyvin tehty ja perusteellinen esitys juutalaisten rikoksista ihmiskuntaa kohtaan. Sen tulisi olla historian opetuksen materiaalina kouluissa ja yliopistoissa. Siitä löytyy suomenkielisellä tekstillä varustettu kopio osoitteesta
    https://finnishawakening.info/video-category/eurooppa-viimeinen-taistelu/

  • Benjamin Kivilohkare

    Vastaa

    Liittoutuneiden hirvittävistä rikoksista saksalaisia kohtaan kuvaa erinomaisesti osoitteessa
    https://finnishawakening.info/aiovg_videos/helvettimyrsky-suomenkieliset-tekstitykset/

  • Nationalisti

    Vastaa

    Kyseinen dokumentti pitäisi näyttää jo peruskouluissa oppilaille, se on hyvä pohja aiheiden tutkimiselle ja mahdollistaa asioiden objektiivisen tarkastelun.

    Nykyään oppilaiden mielet valitettavasti manipuloidaan kulttuurimarxistisilla opetussuunnitelmilla ja (((heidän))) omistamilla väestönvaihtoa ”salaliittoteoriana” pitävien valtamedioiden propaganda-artikkeleilla.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi