Puolalaismeppi Grzegorz Braun haukkui Israelin terroristivaltioksi EU-parlamentissa

Braunin esimerkki osoittaa, kuinka eurooppalaiset ovat jälleen kasvattamassa tietouttaan sionistien rikoksista.

Sionismi

Puolan piikki sionistien lihassa, Grzegorz Braun, on jälleen päässyt ääneen. Hänen valittiin viime kesän EU-vaaleissa parlamenttiin, mikä tarjoaakin miehelle loistavan foorumin tiedottaa eurooppalaisia sionistien rikoksista.

Hän piti parlamentissa vastikään puheen, jossa julisti Israelin terroristivaltioksi ja totesi holokaustitarinaa käytettävän työkaluna kiristyksessä antisionisteja kohtaan.

”Ymmärrän, että olette valmiita antamaan juutalaisille luvan tappaa kenet tahansa. Lupaa pommittaa mitä tahansa valtiota, jonka he tulkitsevat antisemitistiseksi. Lupaa nimetä kenet tahansa heidän vihollisekseen. Tätä ei tulisi esittää täällä, vaikka meitä uhkaillaan ja mustamaalataan antisemiiteiksi. Meitä kiristetään pelottavalla holokaustisadulla, jota toistetaan täällä uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Tämä on väärin. Israel on terroristivaltio”, hänen puheensa kuului.

Braun nousi kansainvälisesti tunnetuksi viime vuonna, kun hän sammutti vaahtosammuttimella juutalaisten kynttelikön, menoran. Tapahtuma tallentui useille kameroille ja päätyi sitä kautta sosiaaliseen mediaan, jossa hänelle osoitettiin suurta suosiota.

Braunin esimerkki osoittaa, kuinka eurooppalaiset ovat jälleen kasvattamassa tietouttaan sionistien rikoksista muita kansoja kohtaan. Kyse ei ole enää mistään alakulttuurin alakulttuurista, vaan yhä valtavirtaistuvasta tietoisuudesta.

Aktivismi Euroopan parlamentti Euroopan unioni Grzegorz Braun Israel Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Palestiina Politiikka Puola Sionismi Valtioterrorismi Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    Grzegorz Braun on rohkea mies. Jossakin ulkomaalaisessa verkkolehdessä häntä sanottiin oikein ULTRAÄÄRIOIKEISTOLAISEKSI. Hänen kaltaisiaan saisi olla politiikassa enemmänkin. Sillä kautta aikojen vain toisinajattelijat ovat olleet todellisia ajattelijoita!

  • Totuutta rakastava

    Vastaa

    Järjen ääni Euroopan parlamentissa

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Siinä mies joka on ymmärtänyt TODELLISEN vihollisen eikä (leikki) taistele olkiukkoja vastaan kuten mm. valeoppositio perseenmyyjä persut täällä meillä tekevät.

  • TT

    Vastaa

    Sionismin vastaisessa kamppailussa saadaan aikaiseksi liian vähän ja liian myöhään. Lähi-Itä on ajettu kaaokseen ja Eurooppa paskottu pakolaisilla tai ”siirtolaisilla”. On tietenkin hienoa, että asioista aletaan puhua niiden oikeilla nimillä. Puheesta on kuitenkin vielä pitkä matka tekoihin. Suomessa toki sallitaan jonkinlainen sionismin kritiikki, mutta tilanne on jo toinen ainakin USA:ssa, joka mahtivaltio mahdollistaa sionismin kaikki rikokset ihmiskuntaa vastaan. Kansainvälinen yhteisö on voimaton.

  • Nimetön

    Vastaa

    Hänenkaltaisia rehellisiä ja suorasanaisia meppejä tarvittaisiin enemmän.

  • Visitor G

    Vastaa

    Hehe! Enemmän piikkejä mafiosojen ja heidän kulttinsa persuksiin vaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi