Israelin hakulaiteterrorismi on varoittava esimerkki juutalaisten globaalista talousmahdista

"Itsenäistyvän Euroopan on kansallistettava rahoitusjärjestelmänsä sekä teknologinen tutkimus- ja kehitystyö, sillä muuten tulemme kokemaan palestiinalaisten kohtalon."

Sionismi

Juutalaisen terroristivaltio Israelin epäillään olleen suoraan osallisena Libanonin itsenäisyyttä puolustavan Hizbollahin käyttämien räjähtäneiden hakulaitteiden valmistamisessa ja toimittamisessa, kuten useat valtavirtaiset uutislähteet ovat viime päivinä raportoineet. Juutalaisten suorittamissa hakulaiteräjäytyksissä Libanonissa murhattiin hiljattain noin 10 Hizbollahin jäsentä, ja tuhansia ihmisiä, mukaan lukien siviilejä, loukkaantui vakavasti.

Tapausta tutkivien tiedustelulähteiden mukaan Israelin vakoojat onnistuivat ujuttamaan räjähteillä varustettuja hakulaitteita libanonilaisille käyttämällä kansainvälisiä peiteyhtiöitä ja soluttautumalla syvälle laitteiden toimitusketjuihin. Hakulaitteiden räjäytykset suoritettiin koordinoidusti ja niitä seurasi myös sarja radiopuhelinten räjäytyksiä. Tämän jälkeen Israel laajensi sotilaallisia hyökkäystään Etelä-Libanonissa, ja maahan lähetettiin tuhansia IOF:n (Israelin miehitysjoukot) juutalaisia terroristeja, mikä viittaa nyt konfliktin merkittävään eskalaatioon.

Tutkimusten mukaan räjähdykset aiheutettiin laitteisiin piilotetulla pentaerytritolitetranitraatilla. Israelin tiedustelu oli asettanut räjähteet laitteisiin ja aktivoi ne tekstiviesteillä. Hakulaitteiden ansoittamiseen nopeasti uutisissa liitetty unkarilainen BAC Consulting oli vain peiteyhtiö, ja laitteiden valmistusprosessissa käytettiin muun muassa Taiwanin Gold Apollo ‑yhtiön komponentteja, mikä korostaa toimitusketjujen globaalia monimutkaisuutta ja niiden valvonnan vaikeutta​. Hizbollah oli pitkälti riippuvainen hakulaitteista sen jälkeen, kun järjestön johtaja Hassan Nasrallah oli kehottanut jäseniään välttämään älypuhelinten käyttöä, koska niitä pidettiin tietoturvariskinä. Tämä antoi Israelille tilaisuuden hyödyntää laitteita, joita se oli jo ennalta manipuloinut.

Terroria suurten rahastojen tuella

Israelin terrori on nostanut esiin laitteistoturvallisuuden merkityksen järjestöille, jotka pyrkivät puolustamaan kotimaansa itsenäisyyttä juutalaisia hyökkäyksiä vastaan. Israelin sotilastiedustelu on onnistunut ujuttamaan lonkeronsa kansainvälisiin toimitusketjuihin niin fyysisten laitteiden kuin myös ohjelmistojen maailmassa.

Kehitys on erityisen silmiinpistävää yhdysvaltalaisen Piilaakson teknologiajättien ja niitä rahoittavien VC-riskirahastojen parissa, sillä näiden tuki Israelin suorittamalle valtioterrorismille on joutunut laajan julkisen arvostelun kohteeksi viime kuukausina. Kritiikki on kiihtynyt sen jälkeen, kun Israel aloitti viimeisimmät hyökkäyssotansa Gazassa ja Libanonissa, mikä on nostanut esiin vakavia kysymyksiä Piilaakson yritysten roolista kansainvälisessä juutalaisessa rikollisuudessa.

Israel on hyödyntänyt peiteyhtiöjärjestelyitä sekä toimitusketjujen manipulointia ujuttaakseen vakoilu- ja murhateknologiaansa kansainvälisille markkinoille. Libanoniin kohdistettu hakulaiteterrorismi osoittaa, kuinka monimutkaista ja laajalle ulottuvaa Israelin vakoilu voi olla, ja kuinka se tunkeutuu syvälle globaaleihin teknologiaverkostoihin, joiden taustalla ovat sionistiset suuryhtiöt sekä rahastot.

Piilaakson merkittävimpien toimijoiden sympatiat Israelin rikollista politiikkaa kohtaan ovat joutuneet entistä tarkempaan syyniin, mikä heijastaa laajempaa kansainvälistä huolta teknologiayhtiöiden vaikutusvallasta ja niiden roolista konfliktialueilla. Yhdysvaltain suurilla teknologiayhtiöillä, kuten Googlella, Amazonilla, Microsoftilla ja IBM:llä, on ollut merkittävä rooli Israelin sotatoimien tukemisessa, erityisesti tekoälyyn perustuvien teknologioiden avulla, joilla on mahdollistettu tehokas siviili- ja sotilaskohteiden seuranta sekä terrori-iskut Palestiinassa, Libanonissa, Syyriassa, Iranissa, Irakissa ja Jemenissä.

Teollisen mittaluokan valvontaa ja kontrollia

Yalen yliopiston asiantuntija Michael Kwetin mukaan länsimaiset teknologiayhtiöt ovat olleet keskeisiä toimijoita Israelin sotainfrastruktuurissa. Erityisesti Google ja Amazon ovat saaneet kritiikkiä niiden osallisuudesta Project Nimbus ‑pilvipalveluhankkeessa, jonka avulla Israelin hallitus ja IOF voivat analysoida suuria määriä dataa, mukaan lukien kasvojen- ja tunteidentunnistusteknologiat sekä biometriset tiedot. Tämä mahdollistaa palestiinalaisten laajamittaisen seurannan ja kontrolloinnin sekä tekoälyyn nojaavat terrori-iskut, kuten kohdennetut pommitukset Gazassa.

Lisäksi IBM on toiminut kumppanina Israelin väestörekisteri- ja lupajärjestelmän kehitystyössä. Järjestelmä kerää tietoa palestiinalaisista ja syyrialaisista Israelin hallitsemilla alueilla. Juutalaisten ylläpitämään kantaan tallentuu henkilökohtaisia tietoja, kuten biometriset tunnisteet ja liikkumisoikeudet, joita käytetään kontrolloimaan ei-juutalaisten elämää Israelin miehityksen alaisuudessa.

Samalla Israelin sotilastiedustelun kyberyksikkö 8200 on noussut keskeiseksi toimijaksi globaalissa teknologiataloudessa. Monet yksikön entiset jäsenet ovat perustaneet suuren kokoluokan kyberturvallisuusyrityksiä, kuten Palo Alto Networks, Check Point Software Technologies ja CyberArk Software, joiden yhteenlaskettu arvo on kymmeniä miljardeja dollareita​. Yksikkö 8200 on ollut keskeinen toimija myös Israelin sotilasoperaatioissa, kuten kyberhyökkäyksissä ja tiedustelutoiminnassa, minkä lisäksi sen kasvatit ovat tiiviisti yhteydessä Piilaakson pääomasijoittajiin.

Kwetin mukaan yhteistyö Israelin ja Piilaakson välillä on erityisen hälyttävää, koska se mahdollistaa laajamittaisen vakoilun, kiristyksen ja jopa valtioterrorismin. Teknologia, joka on alun perin kehitetty nimellisesti kaupalliseen ja turvallisuuskäyttöön, on nyt valjastettu työkaluksi Israelin hyökkäyksissä, joissa kohteita ovat olleet siviilit ja infrastruktuuri Palestiinassa. Suuret Yhdysvaltoihin rekisteröidyt teknologiayhtiöt ovat tukeneet Israelin valtioterrorismia ilman julkista vastuuta tai läpinäkyvyyttä, vaikka yhtiöiden rivityöntekijät ovat olleet huolissaan mahdollisista ihmisoikeusloukkauksista.

Kwet on myös todennut, että oman lisänsä poliittiseen soppaan tuovat sionistien omistamat sosiaalisen median suuryritykset, kuten Meta (Facebook ja Instagram), jotka ovat toistuvasti sensuroineet palestiinalaismyönteistä puhetta ja sisältöä. Vuonna 2022 ulkopuolisen tahon tekemä selvitys paljasti, että alustojen sensuuripolitiikassa ilmeni järjestelmällistä puolueellisuutta palestiinalaisia vastaan. Raportin mukaan palestiinalaisten ääniä on hiljennetty ja heidän viestintäänsä on rajoitettu algoritmien sekä moderointikäytäntöjen kautta, mikä on osa laajempaa teknologia-alan tukea Israelin miehityspolitiikalle​. Kwet huomauttaa, että käytännöt eivät rajoitu vain yksityishenkilöihin: myös poliittiset organisaatiot, kuten Hamas, ovat kiellettyjä suurilla sosiaalisen median alustoilla samalla, kun IOF:n propaganda ja palestiinalaisia murhaavien viranomaisten viestit saavat laajaa näkyvyyttä ja tukea.

Rahaa konkurssikypsille yrityksille

Sotarikokset mahdollistavan korruption ytimessä on Piilaakso, jonka aktiivisimmat VC-riskirahastot ovat Andreessen Horowitz, Accel Partners ja Kleiner Perkins. Erityisesti Andreessen Horowitzilla ja Kleiner Perkinsillä on vahvat juutalaiset juuret perustajiensa kautta, ja myös Accel on merkittävä Israelin talouden rahoittaja. Esimerkiksi tänä vuonna Accel keräsi satoja miljoonia dollareita sijoitettavaksi israelilaisiin startup-yrityksiin.

Läheskään aina riskirahastojen toimintaa ei voida perustella taloudellisin argumentein. Usein rahastot polttavat pääomiaan tavalla, jota on hankalaa selittää maalaisjärjellä. Esimerkiksi Andreessen Horowitz on viime aikoina kiinnittänyt huomiota tukemalla skandaalien ympäröimää WeWorkia ja sen juutalaista perustajaa Adam Neumania. WeWork on tullut tunnetuksi yhtenä lähivuosien surkuhupaisimmista taloudellisista romahduksista. Juutalainen Neuman lupasi sijoittajille mullistavansa kiinteistöliiketoiminnan vuokraamalla asiakkaille toimistotiloja, jotka erottuivat kilpailijoiden tarjonnasta ilmaisella oluella ja flipperipöydillä. WeWorkin arvostus nousi huipussaan 47 miljardiin dollariin. Yrityksen hurja kasvu pysähtyi kuitenkin vuonna 2019, kun suunniteltu pörssilistautuminen epäonnistui Neumannin holtittoman johtamisen ja massiivisen rahanpolton vuoksi.

Pian WeWorkin romahduksen jälkeen Neuman teki kuitenkin paluun parrasvaloihin, eikä Andreessen Horowitz ole edes ainut hänen nykyisistä korkean profiilin rahoittajistaan. Myös juutalaisen Dan Loebin Third Point ‑rahasto, joka tunnetaan äärimmäisen Israel-myönteisestä linjastaan, on sijoittanut jälleen Neumanin hankkeisiin. Loebin sijoitusyhtiö on jo kauan ollut osa amerikkalaisen politiikan ja talouden syvään juurtunutta puoluerahoituskorruptiota, mikä vain lisää kysymyksiä motiiveista viimeisimpien rahoituspäätösten taustalla. Miksi rikkaat juutalaiset rahoittavat toistuvasti muiden juutalaisten konkurssikypsiä yhtiöitä, vaikka romahdusta ei yleensä voida estää?

WeWork ei suinkaan ole ainoa Yhdysvaltojen taloutta ravisuttanut juutalainen skandaali, joka on saanut tukea suurilta pankeilta ja rahastoilta kaikista varoitusmerkeistä huolimatta. Esimerkkejä löytyy useita, kuten Israel-lobbya avokätisesti rahoittaneen juutalaisen kryptokeisari Sam Bankman-Friedin FTX-yhtiön perikato, juutalaisen Bernie Madoffin pyramidihuijausrahaston kohtalo sekä juutalaisen Lehman Brothersin konkurssi, joka oli keskeinen laukaiseva tekijä vuoden 2008 kansainvälisessä finanssikriisissä.

Motiivina vakoilu ja valtioterrorismi

Sama kysymys toistuu yhä uudelleen: Miksi suuret juutalaisten omistamat finanssitalot jatkavat pääomiensa sijoittamista juutalaisiin yrityksiin, joiden tuloksentekokyky on toistuvasti osoittautunut surkeaksi tai jopa rajusti tappiolliseksi? Useat talouslehdet, kuten Bloomberg, ovat esittäneet terävää kritiikkiä siitä, kuinka Piilaakson rahastot toistuvasti sijoittavat täysin elinkelvottomiin yhtiöihin, joita johdetaan näennäisesti farssimaisella tavalla.

On syytä pohtia, mikä näiden sijoituspäätösten taustalla todellisuudessa on – jos kyse ei olekaan voitonteosta, ainoaksi loogiseksi motiiviksi jää tiedustelutyö ja juutalaisen ylivallan edistäminen. WeWorkin liiketoimintamalli mahdollisti sen toimitiloja vuokraavien yritysten laajamittaisen vakoilun. Samoin FTX:n toiminta kryptovaluuttojen alalla voi liittyä tiedustelupalveluiden pyrkimykseen murtaa valuuttojen anonymiteettiä ja vakoilla niitä hyödyntäviä poliittisia toisinajattelijoita. Madoffin operaatio toi yhteen merkittävimpiä liike-elämän vaikuttajia ja toisaalta eri maiden mafiaorganisaatioiden edustajia tavalla, joka kiinnosti varmasti myös Mossadia. Lehman Brothersin kaltaiset instituutiot ovat keskeisiä suuryritysten rahoittajia, ja niiden keräämä tieto elintärkeää Israelin operaatioille.

Emmekä voi unohtaa juutalaispedofiili Jeffrey Epsteiniä, joka ponnisti pankkisektorilta amerikkalaisiin eliittipiireihin ja kuvasi eliitin rikollisia perversioita, jotta Mossad saattoi käyttää materiaalia hyväkseen kiristäessään päättäjiä.

Teknologian korvaamaton rooli juutalaisen ylivallan kivijalkana

Usein juutalaiskysymyksestä keskusteltaessa painotetaan heidän rooliaan finanssimaailmassa, mediassa ja viihdeteollisuudessa. Teknologian, digitalisaation ja datan lävistämässä maailmassa juutalaisten kyky manipuloida Piilaakson riskirahastoja sekä laitteita ja ohjelmistoja toimittavia yrityksiä nousee kuitenkin kaikista keskeisimpään asemaan. 

Israel on osoittanut konkreettisesti, että juutalaisen ylivallan kannattajat hyödyntävät viimeisintä teknologiaa, sosiaalisen median alustoja sekä tekoälyä muiden rotujen järjestelmälliseen kontrollointiin, poliittiseen manipulaatioon, vakoiluun, terrorisointiin ja murhaamiseen. Ilmiö on niin merkittävä, että jopa Helsingin Sanomat julkaisi tällä viikolla lähes partisaanimaisen uutisen, jossa Open AI:n juutalaisesta johtajasta Sam Altmanista käytettiin kuvauksia ”ihmissyöjien kuningas” ja ”suuruudenhullu poikkeusyksilö, joka tahtoo hallita maailmaa ja on hyvässä vauhdissa”. 

Itsenäistyvän Euroopan on kansallistettava rahoitusjärjestelmänsä sekä teknologinen tutkimus- ja kehitystyö, sillä muuten tulemme kokemaan palestiinalaisten kohtalon.

Lue myös:

Sam Bankman-Fried: Taas yksi juutalainen globaalin petosvyyhdin ytimessä
Juutalaisen ylivallan vastustaja ja vapaustaistelija Hassan Nasrallah, 1960–2024

Lähteet:

Bloomberg (1, 2)

Wall Street Journal

Vestbee

Yle

Helsingin Sanomat

Greenwich Economic Forum

Aljazeera

Financial Times (1, 2, 3, 4, 5)

Gilion

Finanssiala Hizbollah Israel Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalainen ylivalta Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Libanon Mossad Pääomasijoittajat Palestiina Pankit Poliittinen murha Politiikka Rikos Riskirahastot Rotu Signaalitiedustelu Sionismi Talous Teknologia Terrorismi Terrorismin rahoittaminen Tiedustelu Tiedustelupalvelut Vakoilu Venture Capital Yksikkö 8200

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi