Juutalaisen ylivallan vastustaja ja vapaustaistelija Hassan Nasrallah, 1960–2024

Vaikka Nasrallahin kuolema on kansainvälinen suru-uutinen, ei se tule merkitsemään Hizbollahin saati antisionistisen vastarinnan loppua.

Pääkirjoitukset

Vapaa maailma menetti yhden toisen maailmansodan jälkeisen ajan arvokkaimmista hahmoistaan, kun libanonilaisen itsenäisyysliike Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah kuoli juutalaisessa terrori-iskussa Beirutissa perjantaina. 64-vuotias Nasrallah johti 32 vuoden ajan Hizbollahia, joka kävi väsymätöntä sisä- ja ulkopoliittista kamppailua kaikkia kansallista itsemääräämisoikeutta rappeuttavia voimia vastaan – sionismia, liberalismia, Yhdysvaltojen imperialismia, marxismia ja materialismia.

2010-luvulla Hizbollah asettui Syyrian hallituksen rinnalle ja oli murskaamassa Israelin salaisesti tukemaa ääri-islamistista Isis-terroristijärjestöä. Samassa sodassa Hizbollahin tähtäimessä olivat myös al-Qaidan fundamentalistit. Hizbollahin ideologian ytimessä ollut arabinationalismin ja maltillisemman islamin tulkinta teki siitä luonnollisen liittolaisen esimerkiksi Libanonin kristittyjen ja Syyrian sekulaarin Ba’ath-puolueen silmissä.

Libanonin kristityt poliittiset johtajat osoittivatkin kunnioitusta Nasrallahin muistolle, kun suru-uutiset juutalaisten suorittamasta salamurhasta tulivat julki. Marada-puolueen kristitty johtaja Suleiman Antoine Frangieh kuvaili Nasrallahin kuolemaa sanoilla: ”Symboli on poissa, legenda on syntynyt, ja vastarinta jatkuu.” Myös entinen Libanonin presidentti Michel Aoun muisteli Nasrallahia pitkällä viestillä, jossa hän kuvasi Nasrallahia ”rehelliseksi ja merkittäväksi johtajaksi”, joka johti Libanonin kansallista vastarintaa juutalaisten miehityspyrkimyksiä vastaan.

Vastarinnan akseli

Yhdessä Iranin ja Syyrian hallitusten sekä palestiinalaisen, irakilaisen ja jemeniläisen vastarinnan kanssa Hizbollah on muodostanut niin sanotun vastarinnan akselin Lähi-idässä. Vastarinnan akseli taistelee Israelin ja Yhdysvaltojen imperialismia, sunni-islamismin inspiroimia terroristijärjestöjä sekä kulttuurimarxistisia virtauksia vastaan.

Vastarinnan akseli on taloudellisesti ja sotilaallisesti merkittävin globaali vastavoima juutalaiselle ylivallalle, minkä vuoksi sen johtohahmot elävät Israelin suorittamien salamurhayritysten uhan jatkuvassa alaisuudessa. Myös Nasrallahin edeltäjä kuoli salamurhan johdosta, mutta marttyyrien veri on vain lisännyt paikallisten intoa taistella juutalaista miehittäjää vastaan.

Nasrallahin johdolla Hizbollahista kasvoi koko Lähi-idän merkittävin puolisotilaallinen järjestö, minkä lisäksi se alkoi panostaa entistä enemmän poliittiseen, taloudelliseen ja sosiaaliseen vaikuttamiseen sekä rakentaa omia arvojaan vastaavaa rinnakkaisyhteiskuntaa. Hizbollah ei ole pelkkä sotilaallinen voima, vaan myös merkittävä sosiaalinen toimija Libanonissa. 

Nasrallahin johdolla järjestö tarjosi palveluita, kuten terveydenhuoltoa ja koulutusta, usein tehokkaammin kuin maan heikko keskushallinto. Järjestön ”valtio valtiossa” ‑rooli toi Nasrallahille kannattajia erityisesti niiltä, jotka näkivät Hizbollahin ainoana todellisena vaihtoehtona Libanonin epävakaalle ja korruptoituneelle poliittiselle järjestelmälle.

Pakotti Israelin vetäytymään

Libanonilaiset ja palestiinalaiset ihailevat Nasrallahia kuitenkin ennen kaikkea siksi, että hänellä on merkittävä rooli taistelussa Israelia vastaan. Hänen kannatuksensa alkoi kasvaa erityisesti vuoden 2000 tapahtumien jälkeen, jolloin nöyryytetty Israel vetäytyi Etelä-Libanonista Hizbollahin sotilaallisen kampanjan vuoksi. Vetäytyminen nähtiin Hizbollahin ja Nasrallahin suurena voittona, sillä se oli ensimmäinen kerta, kun arabimaailma onnistui pakottamaan Israelin poistumaan alueeltaan.

Nasrallahia pidettiin jo tuolloin symbolina antisionistiselle vastarinnalle, mikä nosti hänen suosiotaan koko alueella, myös palestiinalaisten keskuudessa. Vuoden 2006 sodassa Nasrallah onnistui johtamaan Hizbollahin taistelua Israelia vastaan 34 päivän ajan. Vaikka Libanon kärsi suuria menetyksiä, Hizbollahin kyky vastustaa Israelin armeijaa vahvisti Nasrallahin asemaa sekä vastarinnan että arabikansan johtajana.

Nasrallahin kannattajat ihailivat myös hänen karismaansa ja kykyään yhdistää shiiamuslimien etuja laajempiin alueellisiin ja poliittisiin tavoitteisiin. Häntä pidettiin tinkimättömänä johtajana, joka oli valmis tekemään henkilökohtaisia uhrauksia: hänen oma poikansa Hadi kuoli taistelussa Israelia vastaan vuonna 1997, ja tämä vahvisti Nasrallahin mainetta sotilasjohtajana, joka oli valmis uhraamaan perheensä tavoitteidensa puolesta. 

Palestiinalaisten keskuudessa Nasrallahia kunnioitettiin myös siksi, että hän tarjosi tukea Hamasille ja muille vastarintaryhmille Israelia vastaan. Hizbollah auttaa kouluttamaan palestiinalaisia taistelijoita ja tarjoaa merkittävää tukea Gazan ja Länsirannan kamppailulle.

Tiedustelusota

Nasrallahille marttyyrikuolema oli luonteva ja kunniakas kohtalo. Perjantain tapahtumien taustalla olivat länsimaalaisten veronmaksajien rahalla ja CIA:n merkittävällä tuella toimivien Israelin tiedustelupalveluiden läpimurrot. Tiedustelun laadun ja määrän parantuminen on ollut ratkaisevaa Israelin viimeaikaisissa operaatioissa. Vuoden 2006 sodassa Israelin ylivoimainen armeija ei kyennyt nujertamaan Hizbollahia tai eliminoimaan sen johtoa. Tämän jälkeen Israelin tiedusteluviranomaiset suuntasivat voimansa Hizbollahin syvälliseen analysointiin.

Hizbollahin merkittävä rooli Syyrian sodassa antoi Israelille asiantuntijoiden mukaan mahdollisuuden kerätä runsaasti tietoa ryhmän toiminnasta. Juutalaiset vakoojat saivat huomattavasti lisää tietoa siitä, ketkä johtivat Hizbollahin operaatioita ja kuka järjestössä oli korruptoitunut tai altis yhteistyölle. Syyrian sota myös paljasti Hizbollahin haavoittuvuuksia, jolloin Israelin vakoilijat pystyivät soluttautumaan sen riveihin.

Israel on hyödyntänyt teknologisia etujaan, kuten satelliitteja, droneja ja kybervakoilua. Esimerkiksi Hizbollahin jäsenten päivittäisiä liikkeitä seurataan, ja poikkeamat näistä rutiineista voivat paljastaa operaatioiden valmisteluja. Tiedustelu on mahdollistanut täsmäiskuja Hizbollahin kohteisiin ja toiminut pohjana Israelin viimeisimmille sotilaallisille operaatioille.

Vastarinnan akseli on eittämättä ottanut jo opikseen Israelin tuoreista hyökkäyksistä. Tämä tulee merkitsemään operatiivisen turvallisuuden parantamista, entistä vahvempaa suojautumista signaalitiedustelua ja esimerkiksi droneja vastaan sekä tehokkaampaa vastavakoilua, jotta vasikat kyetään seulomaan esiin ja likvidoimaan ennen kuin nämä kykenevät vaarantamaan avainhenkilöiden turvallisuuden.

Juutalainen ylivalta tullaan murskaamaan

Vaikka Nasrallahin kuolema on kansainvälinen suru-uutinen, ei se tule merkitsemään Hizbollahin saati antisionistisen vastarinnan loppua. Hizbollahilla on yhä huomattava aseellinen kapasiteetti, joka voi syöstä koko juutalaisvaltion täydelliseen kaaokseen tulevaisuudessa. Vieläkin suurempi uhka Israelin kannalta on Iranin ja Syyrian yhteenlaskettu sotilaallinen voima, jota on hyödynnetty toistaiseksi vain varoen.

Lisäksi juutalaiset ovat hälytystilassa siksi, että Israelin ja yleisesti sionistisen liikkeen julkisuuskuva on kansainvälisesti pohjamudissa. Israelin jatkuvien sotarikosten vuoksi yhä harvempi uskoo enää väitettä, jonka mukaan ”holokausti” (joka on valhe) toimii oikeutuksena juutalaiselle imperialismille miehitetyssä Palestiinassa. Suurissa länsimaalaisissa teknologiayhtiöissä nuoret työntekijät vaativat Israel-boikotteja, mikä uhkaa sionististen tiedustelupalveluiden kapasiteettia tulevaisuudessa.

Juutalaisvastaiset asenteet, holokaustirevisionismi, taloudelliset Israel-boikotit ja vaatimukset poliittisesta tuesta Palestiinalle yleistyvät maapallon jokaisessa kolkassa. Nämä ovat trendejä, joita Israel ei kykene torjumaan polttamalla arabilapsia hengiltä tai raiskaamalla näitä salaisissa vankiloissa. Sionistien työkalupakki on lopulta pahasti vaillinainen. Juutalaisen ylivallan loppu lähestyy niin Lähi-idässä kuin Euroopassakin ja siitä saamme kiittää Hassan Nasrallahin kaltaisia aitoja vapaustaistelijoita!

Arabinationalismi Hamas Hassan Nasrallah Hizbollah Iran Isis Israel Itsenäisyys Jemen Juutalainen lobby Juutalainen terrorismi Juutalainen ylivalta Juutalaiset sotarikokset Pääkirjoitukset Palestiina Palestiinalainen vastarinta Sionismi Syyria Vapaustaistelu Yhdysvallat

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Onpa harvinaisen vastenmielistä ählämien ylistystä ja juutalaisten alistamista. Hyi helvetti !
    Toki tiedän, että tämä kommenttini lentää roskakoriin, mutta se on teidän häpeänne.

    • Saatanan JuutaLoiset

      Vastaa

      Pelkkää totuutta koko juttu…Vapaustaistelijoiden kunnioitusta ja Vastenmielisten Juutaloisten halveksimista..

      Vain läpeensä mädäntyneet luopiot ja Juutaloiset itse tukee tuota Apartheid Lapsiteurastajaa IsraHelliä..

      JEWlSH RlTUAL MURDER – THE ’SECRET’ SATANlC MYSTlClSM RELlGl0N 0F KABBAALAH & TALMUD.

      https://old.bitchute.com/video/fh1GOSdimdmO/

    • Saatanan JuutaLoiset

      Vastaa

      Onpa harvinaisen vastenmielistä Juutalois lastenmurhaajien ylistystä ja PalestiinalaIsten alistamista. Hyi helvetti !

      JEWlSH RlTUAL MURDER: BL00D MAGlC. THE T0RAH VS THE BABYL0NlAN TALMUD & KABBAALAH.

      https://bitchute.com/video/qzFUukEBvx1Y/

    • Plääh

      Vastaa

      Persut ovat sionistien kätyreitäja aivottomia maanpettureita

  • Islamisaation vastustaja

    Vastaa

    ”Vapaa maailma menetti yhden toisen maailmansodan jälkeisen ajan arvokkaimmista hahmoistaan, kun libanonilaisen itsenäisyysliike Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah kuoli juutalaisessa terrori-iskussa Beirutissa perjantaina.” VMP. Olette sairaita!

    • Plääh

      Vastaa

      Vastustat ”islamisaatiota”, mutta haluat alistua juutalaismafialle. Sairas persu

      • A-K

        Vastaa

        Sellaisia ne persut ovat. Syyttävin sormin kyllä jaksetaan osoittaa kukkahattutätejä, muslimeja, feministejä ja homoja, vaikka he ovat vain hyödyllisten idioottien roolissa ja tekevät likaisen työn todellisen pääjehun pitäessä lankoja käsissä. Helppoahan niihin on purkaa kiukkua verrattuna kipapäisiin johtajiin, joista kaikki alkoi. Persut on ollut pitkään täysin menetetty porukka, joissa myös kannatetaan mitä ihmeellisempiä asioita. Ei enää mitään eroa vihervasemmistoon, kun pornokieltokin on heille punainen vaate, kunhan nyt matut saadaan ”vittuun Suomesta”, niin kaikki hyvin. Kun olin ottanut eräässä nettikeskustelussa esiin juutalaisten osuuden pornon tuotannossa, niin sain kuulla olevani feministi ja lesbo. Kertoo kyllä tarpeeksi, että persuillakaan ei täysin kokonaiskuva hallussa, vaan ollaan niin liberalisoituja silloin, kun vastustetaan islamia. Mutta eihän ne suomalaiset lapsiperheetkään enää mitään ole merkinneet perussuomalaisille ja heidän kannattajille, vaan haetaan puoliso jostain kehitysmaiden perukoilta samaan aikaan, kun pahimmatkin suvakit pariutuvat valkoisten kanssa ja tekevät jopa valkoisia lapsia näiden kanssa.

  • TT

    Vastaa

    Asiallinen muistokirjoitus. Väkivaltainen sionismi on saavuttanut nyt Lähi-Idässä merkittäviä voittoja. USA:n tuki Israelille on ollut näissä saavutuksissa ratkaiseva. Toki voidaan myöntää, että juutalaiset ovat olleet tämän avun organisoinnissa ja hyödyntämisessä ylivertaisen taitavia. On vaikea sanoa, riittääkö maailman alati lisääntyvä moraalinen paheksunta siihen, että järjestettäisiin kampanjoita, joilla Israel asetettaisiin ruotuun. Jatkossa vastarintatoimijoille pitäisi taata edes jonkinlainen ilmapuolustus.

  • Sensuroikaa nyt tämäkin sitten

    Vastaa

    Samaa valemediaroskaa näytätte olevan, kuin ylet sun muut. Jos asiallista kommenttia ei julksista on se selvä osoitus agendajournalismista. Partsaani, pyh.

    • Realisti

      Vastaa

      Saman olen huomannut itsekin. Mitään kritiikkiä, vaikka se olisi perustellun asiallista, ei sallita. Olen tähän asti pitänyt Partisaanin paljastavista jutuista, mutta näyttää siltä, että tälläkin kolikolla on toinenkin puoli.
      Joten tämä on viimeinen kommenttini tänne. Kiitos.

  • Kansantietäjä

    Vastaa

    Vaikka mikään sionismin ystävä olekkaan, pidän itseni poissa noista mullaheista ja allaheista. Mikä alkaa Israelista ei lopu sinne…

    • Amok

      Vastaa

      Muslimit uskovat, että kun heidän ”messiaansa” Mahdi ilmestyy lopun aikana, hän teurastaa kaikki siat, juutalaiset ja ne, jotka eivät käänny islamiin ja ala noudattaa sharia-lakia. Miltäs tällainen yhteiskunta kuullostaisi?

      • Plääh

        Vastaa

        Sehän on kuin nykyinen Talmud-Eurooppa

  • Hylsy Boy

    Vastaa

    Idiooteille tiedoksi; Nasrallah taisteli oman kansansa ja maansa puolesta , eikä lietsonut massamaahanmuuttoa Eurooppaan tai muuallekaan. 

    Lepää Voimassa Hassan Nasrallah! Vastarinta jatkuu ja sionisteille tulee tuho.

  • Nimetön

    Vastaa

    Juutalaiselle ylivallalle lähti taas viime viikolla noin 8 miljardia dollaria amerikkalaisten veronmaksajien rahaa että saavat murhata lisää ihmisiä.

  • Tuho siionisteille

    Vastaa

    Juutalainen terroristivaltio tullaan vielä murskaamaan ja koukkunokkien pankkiirimafia tuhoamaan koko maailmasta. Taistelu jatkuu vaikka muuta luulevatkin usraelin joukot murhatessaan

  • Anonymous

    Vastaa

    Lepää rauhassa Hassan Nasrallah, marttyyri, vapaustaistelija ja sankari! ☝🏻Eläköön Hizbollah, Hamas, Iranin Vallankumouskaarti ja Lähi-Idän antisionistinen vastarinta-akseli! Kuolema juutalaisille kansanmurhaajille! Vapaus Palestiinalle! On käsittämätöntä miten monet länsimaat ovat politiikassaan täysin juutalaisten marionetteja. ”Rasismi” on pahin synti, mutta se ei tietenkään mitään haittaa kun juutalaiset terroristit hyökkäävät naapurivaltioihin, murhaavat tuhansittain palestiinalaisia siviilejä, pommittavat pakolaiskeskuksia ja sairaaloita yms. Vastenmielistä ja sairasta!

  • Harri

    Vastaa

    vihollisen vihollinen on ystävä

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi