Israel laajentaa sotaa Libanoniin – ennakoi uutta pakolaisaaltoa Eurooppaan

Millä logiikalla juutalaisten terrorismi Lähi-idässä voisi sataa eurooppalaisten maahanmuuttokriitikoiden laariin?

Kolumnit

Juutalainen terroristivaltio Israel suoritti alkuviikosta ennennäkemättömän terrori-iskujen sarjan, jossa libanonilaisjärjestö Hizbollahille myydyt hakulaitteet räjähtivät kerralla. Juutalaiset olivat tiettävästi myyneet bulvaanien kautta pommeilla varustetut laitteet Libanoniin.

Iskulla on epäilemättä vähintään hetkellisesti rampauttava vaikutus järjestön vastarintaan aggressiivista naapuriaan kohtaan. Heti terroriaallon, jonka aikana kuoli myös siviilejä ja lapsia, jälkeen Israel ilmoitti laajentavansa sotaa Libanonia vastaan. Tämä tarkoittaa, että alueen epävakaus tulee pahenemaan entisestään. Tämä taas ennakoi valtavia pakolaisaaltoja – tietenkin Eurooppaan.

Israel on Palestiinassa näyttänyt esimerkkiä siitä, miten siviilejä teurastetaan kymmeniä tuhansia ilmekään värähtämättä. Palestiinasta siviilit eivät tosin pääse pakoon, mutta Libanonista pääsevät. Tämä tarkoittaa massiivista siirtymää Euroopan heikkojen ”johtajien” ja sosiaalituen piiriin, mistä jälleen kerran voimmekin kiitellä juutalaisia.

Tämän vuoksi onkin ihmetyttänyt monien maahanmuuttokriitikoiden asenne, jossa Israelin laajenevaa sotaa juhlitaan. Kieltämättä maanantainen terrori-isku oli mielikuvituksellinen ja näyttävä, mutta onko eskalaatio todella sitä, mitä halutaan, kun tiedetään, etteivät Euroopan liberaalit portit sulkeudu pakolaisaallon äärellä? Millä logiikalla juutalaisten terrorismi Lähi-idässä voisi sataa eurooppalaisten maahanmuuttokriitikoiden laariin?

Kun kyse on Hizbollahista ja Libanonista, kyseessä tulee olemaan myös laajempi konflikti, sillä libanonilaisten suhteet esimerkiksi Iraniin ovat erittäin merkittävät. Ja onhan Israel suorittanut terrori-iskuja Iraninkin alueella kesän aikana. Eskaloituvasta konfliktista tulee potentiaalisesti pitkä ja hyvin verinen, mikä kaikki tulee heijastumaan myös Euroopan katujen turvallisuuden heikkenemisenä.

Israel Juutalainen terrorismi Kolumnit Libanon Maahanmuutto pakolaisaalto Pakolaiskriisi Palestiina Rikos Rotu Sionismi Terrorismi Väestönvaihto Valtioterrorismi

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi