Trumpin uusi ”mystinen” aisapari on äärijuutalainen aktivisti

"Kampanjassaan Loomer käytti heprean- ja jiddišinkielisiä iskulauseita sekä vakuutteli olevansa 'tosijuutalainen'."

Sionismi

Suomessa valtamedia on kirjoittanut tänään sensaatiohakuisesti Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi pyrkivän Donald Trumpin ”mystisestä” aisaparista, jota on kuvattu muun muassa ”äärirepublikaanienkin kavahtamaksi” ja ”äärirasistiseksi salaliittoteoreetikoksi”. Kuten aina Yhdysvaltojen valtapolitiikkaa seuratessa, tälläkin kertaa pintaa hiukan raaputtamalla alta paljastuu… mikäpä muukaan kuin juutalainen.

Trumpin kanssa näyttävästi kampanjamatkoilla liikkuva nuorehko naisseuralainen on kansainvälisiä vaihtoehtomedioita seuraaville tuttu juutalainen Laura Loomer. Trump ympäröi itsensä juutalaisilla neuvonantajilla ja rahoittajilla jo ensimmäistä vaalivoittoaan edeltäneen kampanjansa aikana, mutta Loomerin profiili hänen sisäpiirissään on noussut rajusti erityisesti vuoden 2024 aikana.

”Tammikuussa Loomer matkusti Trumpin kanssa Iowaan, jossa järjestettiin republikaanien ensimmäiset esivaalit. Viime aikoina hän on viettänyt paljon aikaa Trumpin Floridan-residenssissä Mar-a-Lagossa,” Yleisradio taustoittaa. Ylen mukaan Trump on myös harkinnut nimittävänsä Loomerin jossain vaiheessa viralliseksi avustajakseen. Tällä viikolla Trump ja Loomer nähtiin yhdessä World Trade Center ‑muistotilaisuudessa.

”Tosijuutalainen”

Loomer sai Trumpin perheeltä tukea jo 2020, kun hän itse yritti päästä kongressiin. Sekä Donald Trump että hänen poikansa Ericin vaimo Lara Trump osoittivat julkisesti kannatustaan Loomerin kampanjalle. Kongressivaalien alla Loomer hyökkäsi juutalaista haastajaansa, demokraattien Lois Frankelia vastaan väittämällä, ettei Frankel ole kunnon juutalainen.

Kampanjassaan Loomer käytti heprean- ja jiddišinkielisiä iskulauseita sekä vakuutteli olevansa itse ”tosijuutalainen” – toisin kuin Frankel, jota verrattiin Loomerin julkaisemassa kampanjamateriaalissa ”natseihin”.

Loomer myös lupasi tuolloin äänestäjilleen, että hänen voittonsa takaisi sen, että Amerikan veronmaksajilta imettyjä dollareita lähetettäisiin vastaisuudessakin roppakaupalla Israeliin. Loomer hävisi kisan, mutta sionistien onneksi amerikkalaisten verodollareiden kuppaaminen juutalaisvaltion hyväksi on jatkunut siitäkin huolimatta.

Molemmat puolueet ovat sionistisen vaalirahan alistamia

Tänä keväänä Loomer keräsi julkisuutta häiriköimällä mielenosoituksia, joita on järjestetty Hamasin ja Hizbollahin itsenäisyystaistelun tueksi ja Israelin yhä verisemmäksi käyviä sotarikoksia vastaan. Pian Loomerin järjestämien välikohtausten jälkeen Trump itse piti kampanjatilaisuuden, jossa hän lupasi juutalaisille rahoittajilleen ”murskaavansa” presidentiksi päästyään Israel-vastaiset mielenosoitukset sekä karkottavansa Amerikasta mahdollisimman paljon Israel-vastaiseen toisinajatteluun syyllistyneitä ihmisiä. Trump on myös alleviivannut tehneensä edellisellä presidenttikaudellaan ”enemmän Israelin hyväksi kuin yksikään toinen Amerikan presidentti koko historiassa”.

Myös Trumpin päähaastajaa, demokraattien presidenttiehdokas Kamala Harrista kutsutaan Jewish Telegraphic Agency ‑julkaisussa ”vahvaksi ja pitkäaikaiseksi Israelin tukijaksi”, joka vastustaa päättäväisesti Hamasin ja Hizbollahin itsenäisyystaistelua. Republikaanien tavoin myös demokraattien kampanjakoneisto on riippuvainen juutalaisten pankkiirien, it-miljardöörien ja viihdemogulien rahasta.

Sionistisen rahan valta Yhdysvaltojen politiikassa nauttii niin voimakasta hegemoniaa, ettei sitä tällä hetkellä voida haastaa parlamentaarisin keinoin. Tämän vuoksi valkoiset nationalistit ovat jo kauan sitten hylänneet republikaanipuolueen ja he organisoituvat nyt mieluummin kaduilla sekä esimerkiksi kamppailu-urheilujärjestöjen puitteissa.

Lähteet: Yle, Forward, Jewish Telegraphic Agency, Democratic Majority for Israel, Daily Mail, The Guardian

Donald Trump Hamas Hizbollah Israel Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen terrorismi Juutalainen ylivalta Juutalaiset ja raha Korruptio Laura Loomer Palestiina Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Valeoppositio Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Ismo Meinander

    Vastaa

    Ehdin jo kehaista Loomeria YLE:n jutun perusteella, kunnes todellisuus iski vasten kasvoja ja pahasti.

    Koko Amerikan kaksipuoluejärjestelmän näennäisen valtakamppailun ymmärtämiseksi ei tarvita kuin yksinkertaista geometrian ymmärtämistä; siis sitä, että oikea ja vasen puolisko/pilari horjuu molemmat saman päämäärän nimissä, miksipä muuksikaan kuin PYRAMIDIKSI ts. vale- ja huijaushierarkiaksi, jonka huipulla seisoo isoveli- ja hyvävelieliitti. 

    Alkuperäisten Temppeliherrojen tasavaltaisessa pyramidaalirakenteessa se silmä oli täsmälleen kolmion keskellä ja kuvasti kolmiyhteisen JUMALAN kaikkinäkevää silmää. Tässä dollarissakin kuvatussa pyramidaalirakenteessa se on siellä huipulla, josta lähtee käskyt ja kehotukset aina alemmille portaille, saavuttaen lopulta suuret massat, jotka kuvittelevat olevansa vapaita päättämään omista asioistaan, vaikka kukaan ei ole todellisuudessa vapaa päättämään juuri mistään itseään koskevasta asiasta, vaan kyse on täydellisestä valinnanvapauden harhasta.

    Kyse on siis täydellisen lume-demokraattisesta, globalistisesta totalitarismista, jossa kukin porrasaskelma palvelee ylempää porrasta ja huipulla on kaikkia valvova maailmanhallituksen valtiokoneisto, josta jo Thomas Hobbes kirjoitti 1500 ‑luvulla teoksessaan Leviathan; suuri saatanan synagoga ja Ilmestyskirjan Petoa edustava lopunaikojen järjestelmä.

  • Rami

    Vastaa

    Tarkoitukseni ei ole haukkua ketään, mutta toi loomer näyttää transvestiitilta.

  • Frenologi

    Vastaa

    No sen naama näytti vähintäänkin arveluttavalta.

  • general

    Vastaa

    Laura Loomer edustaa suoraan juutalaista maailmanvaltaa ja hän on ottanut Jared Kushnerin paikan sionistien äärimmäisenä edustajana. Trumpin asema tulee vaikeutumaan Loomerin vuoksi ja useat republikaanit ovat jo huomioineet Trumpin virheen.

    On todella valitettavaa huomata tosiasia, että suo siellä, vetelä täällä sopii USA:n politiikkaan selkeästi eli Israel on tärkeämpi kuin USA. Kolmas Maailmansota on edessä ja Armageddon, mutta ehkä sen jälkeen olemme päässeet eroon Luciferin jouloista!

  • Ei tule ikävä

    Vastaa

    Pääsispä jo eroon Israelista.

  • Salomon

    Vastaa

    onko tolla juutalaishuoralla joku naamari päässä?

  • Nationalisti

    Vastaa

    ” Tämän vuoksi valkoiset nationalistit ovat jo kauan sitten hylänneet republikaanipuolueen ja he organisoituvat nyt mieluummin kaduilla sekä esimerkiksi kamppailu-urheilujärjestöjen puitteissa.”

    Onhan se kiva, että on hyviä harrastuksia, mutta ei tuollaisella toiminnalla politiikkaa muuteta.
    Voihan sitä siinä sivussa olla vaikka minkälaisia kamppailu-urheiluklubeja, katupartioita ja muuta aktivismia, mutta miten vaikutetaan poliittisiin päätöksiin, onkin sitten ihan toinen juttu.

  • Nimetön

    Vastaa

    Fedin kansallistaminen tai alasajo lopettaisi tuon valtion juutalaisen ylivallan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi