Kielletyt Kirjat julkaisi teoksen kansallismielisen liikkeen strategiasta!

Kansallismielisen liikkeen strategia -pamfletti on erinomainen opas esimerkiksi aloitteelliselle aktivistille, joka tahtoo perustaa joko olemassa olevan järjestön uuden solun omaan kotikuntaansa tai sitten kokonaan uuden organisaation.

Aktivismi

Suomen kattavin kansallisradikaali kirjakauppa Kielletyt Kirjat on julkaissut 43-sivuisen pamfletin kansallismielisen liikkeen strategiasta Suomessa. Teoksen nimi onkin varsin loogisesti Kansallismielisen liikkeen strategia. Helppolukuinen ja erittäin käytännönläheinen teos toimii niin aktivistiryhmien kuin yksittäistenkin nationalistien tiekarttana toiminnalle, joka on yhtä aikaa sekä modernia että harmoniassa ajattomien kansallisradikaalien arvojen kanssa.

Teos pohjautuu Partisaanissa noin neljä vuotta sitten julkaistuun artikkelisarjaan. Tuolloin kansallismielinen liike oli Suomessa monessakin mielessä murrospisteessä. Jokaisen poliittisen aatteen täytyy aika-ajoin luoda nahkansa vastatakseen oman aikansa haasteisiin, ja Kansallismielisen liikkeen strategia ‑pamfletin pohjana toimivat tekstit olivat tärkeässä roolissa, kun useat suomalaiset toimijat alkoivat omaksua niin sanottua nationalismi 3.0 ‑toimintamallia.

Nationalismi 3.0 ‑mallissa kansallismieliset aktivistit ja liikkeet järjestäytyvät verkostomaisesti toteuttamaan yhteistä etua ajavia projekteja sekä kampanjoita. Verkostomaisuus ei tarkoita hierarkian puutetta, mutta järjestäytymismallin kantava ajatus on, ettei toimintaa suoriteta ”yhden järjestön ja yhden johtajan” periaatteella, jotta vihamielinen valtiokoneisto ei kykene hajottamaan liikettä iskemällä sen keskukseen. Lisäksi nationalismi 3.0 ‑malli korostaa uuteen sukupolveen vetoavia ilmiöitä, kuten kulttuuria, estetiikkaa, elämäntapoja ja erityisesti kamppailu-urheilua rekrytoinnin, ideologian levittämisen sekä koulutuksen välineinä.

Pitkän linjan aktivistin kirjoittama

Pamfletin kirjoittaja on itse pitkän linjan kansallismielinen aktivisti, joka on ollut monenlaisessa toiminnassa mukana jo 2000-luvun alkupuolelta asti ja on sitä edelleen. Tänä aikana kansallisradikaali liike on kokenut Suomessa useita muodonmuutoksia aina skinhead-vetoisesta alakulttuurista Internet-foorumeiden ”maahanmuuttokritiikkiin”, sitten tiukan järjestäytyneeseen kansallissosialistiseen katuliikkeeseen, vuosien 2015–2016 siirtolaiskriisin sävyttämiin hulluihin vuosiin, kielto-oikeudenkäynteihin, radikaaleihin puoluehankkeisiin ja viimeisimpänä nationalismi 3.0 ‑aikakauteen.

Jokaisesta vaiheesta on poimittavissa niin positiivisia kuin myös negatiivisia esimerkkejä, joista oppimalla kansallismielinen liike voi tulevaisuudessa kehittyä yhä tehokkaammaksi poliittiseksi voimaksi. Tärkeää on myös sisäistää, että se, mikä toimi esimerkiksi 2014, ei välttämättä toimi enää 2024.

Kansallismielisen liikkeen strategia ‑pamfletti on erinomainen opas esimerkiksi aloitteelliselle aktivistille, joka tahtoo perustaa joko olemassa olevan järjestön uuden solun omaan kotikuntaansa tai sitten kokonaan uuden organisaation. Pamfletissa käydään läpi kaikki aktivismin oleelliset teemat, kuten järjestön markkinointi, poliittisen ilmapiirin muuttaminen, uusien jäsenten värvääminen, poliisilta ja muilta poliittisilta vihollisilta suojautuminen, tietoturva sekä järjestön taloudenpito. Erityisesti kaksi viimeistä teemaa ovat äärimmäisen tärkeitä ja niiden laiminlyönti on johtanut useiden järjestöjen ennenaikaiseen kuolemaan.

Hanki teos ja jalkauta sen opit omassa elämässäsi!

Partisaani kannustaa jokaista lukijaa hankkimaan teoksen ja panemaan sen opit käytäntöön omassa elämässä. Jos intohimosi on urheilu, perusta paikallinen kansallisradikaali kamppailukerho. Jos taas rakastat musiikkia, osallistu kansallismielisten konserttien järjestämiseen myös sellaisilla paikkakunnilla, joissa ne ovat tällä hetkellä harvinaisia. Jos olet kirjallisesti lahjakas, ryhdy tuottamaan sisältöä säännöllisesti niin digitaalisessa kuin myös painetussa muodossa. Mikäli taas haluat, että kansallisradikaali sanoma näkyy konkreettisesti katukuvassa, liity Active Clubin kaltaiseen toimintajärjestöön.

Voit myös tehdä monia yllä listatuista asioista yhtä aikaa ja olla mukana monissa eri hankkeissa, sillä verkostomainen järjestäytyminen ei pakota aktivistia pitäytymään vain yhdessä ryhmässä. Tärkeintä on, että tunnistat vahvuutesi, sisäistät kansallismielisen liikkeen modernin strategian ja alat toimia aktiivisesti rotusi puolesta mahdollisimman pian!

Kiellettyjen Kirjojen mukaan fyysisen pamfletin julkaisun tavoite on yhtäältä toimia historiallisena referenssinä tuleville kansallismielisille aktivisteille, toisaalta tarjota nykyisille aktivisteille ideoita toiminnan suunnittelun tueksi sekä lisäksi kerätä rahaa Operaatio Kotkanpesälle.

”Mikäli haluat, että jotain tapahtuu, tee se itse!”

Hanki teos TÄÄLTÄ.

Lue Partisaanin elokuussa tekemä haastattelu Kiellettyjen Kirjojen kauppiaan kanssa TÄÄLTÄ.

Lue lisää Nationalismi 3.0 ‑strategiasta artikkelistamme ”Nationalismi 3.0 vastaan Siege-kulttuuri”.

Active Club Aktivismi Järjestäytyminen Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Nationalismi Nationalismi 3.0 Organisaatiot Strategia

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Henrikssonit Nürenbergin hirteen

    Vastaa

    Antisuomiittinen maanpetos‑, valtiopetos- ja kansanmurhahanke vieraan vallan ulkomailta subversiivisesti kontrolloimilla väestönsiirtojoukoilla:
    ”— RUOTSI on valmis ottamaan johtajuuden eli niin sanotun kehysvaltion roolin Naton maajoukoissa, jotka sijoitetaan Suomeen.

    Asian vahvistivat Suomen puolustusministeri Antti Häkkänen (kok) ja Ruotsin puolustusministeri Pål Jonson Tukholmassa maanantaina. Svenska Dagbladet uutisoi asiasta maanantaiaamuna.

    – Olemme käyneet keväästä lähtien keskusteluja puolustushallintojen välillä Ruotsin mahdollisesta roolista Naton eteentyönnetyssä maavoimaläsnäolossa Suomessa. —”
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000010700003.html

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi